5 dingen die je niet wist over seksspeeltjes

Dingen die je niet weet over seksspeeltjes

Door:
-
Op:
-

5 dingen die je nog niet wist over seksspeeltjes

Er is onderzocht welke 5 dingen over seksspeeltjes nog niet bekend was onder de mensen. We hebben deze 5 dingen op een rijtje voor je gezet. Wist jij de volgende 5 dingen over seksspeeltjes al wel?

De vibrator werd bedacht voor “gekke vrouwen”

De allereerste elektrische vibrator was een 18 kilo wegend mechanisch apparaat dat door 2 mensen moest worden bediend. Het vibrerende gevaarte werd ontworpen door een Britse dokter, die er nerveuze, gestreste en hysterische dames mee tot orgasme bracht. Gelukkig werd enkele jaren later de variant voor thuisgebruik op de markt gebracht.

Bij EasyToys vind je een gigantisch assortiment aan voordelige seksspeeltjes…

De Rabbit vibrator heeft niet voor niets de vorm van een konijntje

De konijntje is geworden, en bijvoorbeeld geen spaceshuttle, zullen we waarschijnlijk nooit weten, maar het in ieder geval inventief.

Seksspeeltjes zijn immuun voor economische crisissen

Vrouwen zijn bereid om een heleboel concessies te doen tijdens een economische crisis, maar van hun seksspeeltjes blijf je af! De meest recente economische crisis heeft zelfs voor een verkoopstijging gezorgd op de internationale seksspeeltjesmarkt.

Als jij geen seksspeeltjes gebruikt, dan toch zeker je kamergenote

Uit grootschalig onderzoek is gebleken dat één op de twee vrouwen seksspeeltjes gebruikt. En 81 procent van de vrouwen die seksspeeltjes gebruiken, hebben weleens een mannelijke bedpartner bij hun “spelletjes” betrokken.

Valentijnsdag zou moeten worden omgedoopt tot Vibratordag

Vrouwen mogen dan blij zijn met bonbons, bloemen en teddyberen; een vibrator doet het ook goed! Een groot seksspeeltjesconcern liet weten dat de verkoopcijfers tijdens de maand februari met maarliefst 50 procent stijgen. Een op de vijf vrouwen geeft bovendien aan samen met haar partner een vibrator te hebben gebruikt op Valentijnsdag.

Zoek je een speeltje voor Valentijn?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.