tips voor goede seks

5 tips voor goede seks

Door:
-
Op:
-

Seks is heerlijk en we genieten er volop van. Zeker als we elkaar nog niet zo lang kennen en alles nog spannend is, beleven we de seks heel intens. Maar voor stellen die al lang samen zijn kan het op een gegeven moment wat ‘gewoon’ worden allemaal. Als je elkaar al langer kent, wil je soms wel eens wat anders. Maar hoe pak je dit eigenlijk aan? We hebben 5 tips voor goede seks voor je op een rijtje gezet. Breng deze tips in de praktijk en je zult merken dat je seksleven weer een flinke boost krijgt en misschien nog wel spannender wordt dan ooit tevoren!

Variatie aanbrengen in je seksleven

Bij de seks is variatie van belang om het spannend te houden. Het zorgt er ook voor dat je ontdekt wat je écht lekker vindt. Sommige stelletjes hebben een heel repertoire aan standjes dat ze erg lekker vinden, anderen doen het liever één keer vlug met elkaar en blijven dan knuffelen. Weer anderen nemen liever meer tijd voor elkaar  zodat ze van een uitgebreid voorspel kunnen genieten. Het gaat om de variatie. Zorg het niet altijd hetzelfde is, dan zal de sex keer op keer lekker zijn! Je hebt het voor het grootste deel samen in de hand hoe lekker het zal zijn deze keer.

5 tips voor goede seks

Goede seks, we hebben weer een paar tips voor je:

1. Neem de tijd voor elkaar

Als jullie het druk hebben, is de kans groot dat jullie minder tijd hebben voor seks. Probeer af en toe alle drukte even te laten voor wat het is en investeer tijd in elkaar!

2. Wees lief voor elkaar en doe eens wat extra lieve dingen

Vertel elkaar iets liefs of romantisch. Fluister dit bijvoorbeeld in het oor van de ander.

3. Koop een leuk cadeau

Pak het in op een spannende manier en doe er een spannende kaartje bij… Op DeSexShop.nl vind je spannende cadeaus voor hem en haar!

4. Verleid je partner

Versier het huis met kaarsjes en rozenblaadjes van beneden naar boven… Stippel bijvoorbeeld een route uit door het huis en creëer verschillende romantische plekjes waar jullie de liefde kunnen bedrijven!

5. Besteed wat extra aandacht aan je uiterlijk

Trek iets leuks aan of doe juist niet zoveel aan, de ander zal meteen zin hebben. Bouw de spanning dan verder rustig op…

Heb jij ook tips voor goede seks? Laat het ons weten in een reactie!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.