aankijken tijdens de seks

Aankijken tijdens de seks

-
Op:
-

Met je ogen kun je veel duidelijk maken tijdens de seks… kleed je de ander wel eens uit met je ogen in je fantasie? Je kunt elkaar ook aankijken tijdens de seks. Je kunt je hoofd naast elkaar neerleggen of de ander juist ontwijken en niet in de ogen kijken. Het is voor iedereen anders wat hij of zij prettig en opwindend vindt. Waar word jij opgewonden van? Het kan zijn dat je helemaal wild wordt van de ander als je hem of haar in de ogen kijkt. Als je zin hebt in seks en je wilt de ander verleiden, kijk de ander dan in de ogen. Het in de ogen kijken van de ander kan er voor zorgen dat je samen erg opgewonden raakt en dat kan maar zo resulteren in een stomende vrijpartij!

Verleiding met de ogen

Kun jij je partner ook zo goed verleiden met je ogen? Probeer het maar eens uit. Het zal een heerlijke ervaring zijn, lach een beetje, of grijns een beetje zodat het is of je wat uit wilt voeren wat de ander nog niet weet. De ander zal zich afvragen wat je denkt of wat je wilt doen. Dat maakt het extra spannend. Ontdek daarom zelf wat de ogen van de ander je willen vertellen.

Je ogen vertellen veel

Je ogen zeggen meer dan je zelf weet. Als je de ander verliefd aankijkt kan hij of zij dat in je ogen zien, ook al zie je dat zelf niet. Maar hen zegt het genoeg en daar wordt dan op gereageerd door het lichaam. Probeer het nu zelf en zorg dat je de verleiding aan gaat met je ogen. Dat wordt intens genieten samen. Elkaar aankijken tijdens de seks zorgt voor een extra spanning en intensere seks. De ander zien genieten kan sowieso al heel opwindend zijn, als er ook nog oogcontact is worden jullie helemaal wild. Probeer het maar eens en ervaar zelf hoe intens aankijken tijdens de seks kan zijn!

Kijk jij je partner aan tijdens de seks? Of vind je dit juist helemaal niks?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.