Voel je tot elkaar aangetrokken

Voel je tot elkaar aangetrokken

Door:
-
Op:
-

Voel je tot elkaar aangetrokken en de seks zal er extra hevig aan toe gaan. Gisteren nog, mijn vriend pakte me vast en ik had meteen zin in hem! Zijn zachte handen en zijn geur zorgde er al voor dat ik me aangetrokken voelde tot hem. Dan ben ik eens in de stad en dan denk ik hem te ruiken en meteen heb ik zin, maar dan is het een andere jongen die ook zo ruikt, heerlijk!

Wegzwijmelen

Genieten van dat geurtje en de zachte handen op mijn lichaam, daar mag je me altijd voor wakker maken. Het gaat er nu om dat je eens weet wat hij met me doet, ik zal het je vertellen, neem het maar eens door en geniet er maar van want het is echt heerlijk als je er in mee kunt gaan!

Het liefdesverhaal

Als mijn vriend mij aanraakt en ik voel die handen dan ben ik meteen opgewonden, voorspel is bij ons dan bijna nooit nodig, maar we nemen er wel graag uitgebreid de tijd voor. Vanochtend genoten we van een vluggertje, hij nam me mee naar beneden en legde me op tafel, hij had een kussentje op tafel gelegd en begon mij te likken op mijn gevoelige plekje. Ik had meteen erg veel zin in en rukte hem van me af en hij ging op het kleed liggen, daar lagen we dan samen in de kamer. Ik dook op hem en we kwamen snel klaar. Toen maar even douchen en daarna lekker samen genieten van een heerlijk ontbijtje, dat is pas heerlijk wakker worden.

1 Reactie

  1. A. schreef:

    Dit werkt zeker wel, aantrekkingskracht is zeer belangrijk om het nog fijner te maken!

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.