Anale seks populair bij jongeren

Anale seks populair bij jongeren

Door:
-
Op:
-

Seksuologen en gezondheidsorganisaties in Amerika trekken aan de alarmbel. Anale seks houdt risico’s in, dat blijkt uit onderzoekscijfers. Steeds meer jongeren lopen een seksueel overdraagbare aandoening op omdat veilig vrijen al eens vergeten wordt. Daarnaast is anale seks populair bij de jongeren.

Foute redenen

Seksuologen claimen dat vooral meisjes ‘gedwongen’ worden tot anale seks. Vaak door foute redenen. Meisjes hopen op die manier ‘hun partner te plezieren’, ‘het risico op zwangerschap te beperken’ of ‘de maagdelijkheid te behouden’. Gezondheidsrisico’s worden volledig over het hoofd gezien.

“Het is schokkend om vast te stellen dat er heel wat mythes bestaan rond anale seks”, vertelt Judy Kuriansky, professor aan de Columbia Universiteit. “Zo denken velen dat ze geen aandoening kunnen oplopen, omdat ze geen echt geslachtsverkeer zouden hebben. “Hoe je aids kan krijgen, weten ze allemaal, alleen houden ze er persoonlijk geen rekening mee”.

Taboe
Op anale seks kleeft, vooral bij de seksuele opvoeding, nog een taboe. Volgens de wetenschappers wordt het hoogtijd om dit meer bespreekbaar te maken, enkel zo kan beter gewezen worden op de risico’s.

Wil je het toch eens proberen doe het dan veilig en gebruik dan extra sterke condooms. Verder kan het voor de eerste keer pijnlijk zijn, hiervoor heb je ook een aantal middelen zoals van Pjur Analyse Me , dit zorgt voor een verdovende werking van de anus. Verder adviseren wij je om goed en veel glijmiddel te gebruiken. Je hebt hier speciaal glijmiddel voor anaal geslachtsverkeer .

Dat anale seks populair onder de jongeren is komt ook omdat jongeren vaak niet achter willen blijven. Bereid je altijd goed voor voordat je anale seks gaat proberen.

1 Reactie

  1. Goedele . schreef:

    Kan wel deugd doen maar ken er niks van nooit gedaan met mijn vrouw , en wat is normaal gezien de dikke darm van de mens ? de riool afval van eten en dies meer moet er passeren homos die pijpen , mekaar niet vies , neen een vrouw of vriendin pijpt man toch ook maar het gevaarlijke gedoe AIDS veel bij homos te vinden .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.