Anale seks

6 tips om anale seks leuker te maken

Door:
-
Op:
-

1) Penetratie hoeft niet
In tegenstelling tot de algemene, is penetratie niet nodig om anale seks te hebben, laat staan om er van te genieten. De anus strelen of likken kan ook al heel leuk zijn. En ja, mannen: anale seks gaat om geven en ontvangen. Wil je dat je vriendin anale seks overweegt, dan overweeg je ook best beide kanten van de medaille.

2) Het hoeft geen pijn te doen
Veel vrouwen vinden anale penetratie niet aangenaam of zelfs pijnlijk, maar dat hoeft niet zo te zijn. Een pijnloze, en wie weet zelfs genietbare, ervaring wordt het als je helemaal kalm en ontspannen bent en de penetratie geleidelijk aan en met wederzijdse toestemming gebeurt. De korte pijn is in dit geval écht veel pijn, en niet voor een korte periode.

De beste manier is opbouwen, door eerst te penetreren met een of enkele vingers zodat de spier zich kan uitzetten. Bij de penetratie met de penis ga je best centimeter per centimeter, waarbij je de penis telkens weer helemaal uittrekt en weer zachtjes inbrengt. Laat haar de weg leiden, en gebruik ook zeker glijmiddel en of een condoom.

3) Leer de binnenste kringspier ontspannen
De anus telt twee kringspieren. De buitenste controleer je hoe het je uitkomt, maar de binnenste niet. Die moet je leren ontspannen en dat vraagt tijd en geduld. Ook al denk je zelf ontspannen te zijn en zin te hebben, de binnenste kringspier kan duiden dat dit niet zo is.

4) Stimuleer de anale zone
Stimulatie van de anale zone hoeft niet noodzakelijk tot anale seks te leiden. Het kan ook gewoon een leuk extraatje zijn tijdens het voorspel of tijdens orale seks. Tegelijk is het een prima manier om vertrouwd te raken met anale stimulatie.

5) Verander je dieet
Raar maar waar: je dieet heeft een invloed op de ervaring van anale seks. Eet veel vezels en rauwe groenten en fruit, wat de darmen moet stimuleren. Een regelmatige darmactiviteit draagt bij tot een aangename ervaring, al kan een darmspoeling ook altijd helpen. Eet geen vezels enkele uren voor de activiteit, maar blijf ze wel verwerken in je algemene eetgewoonte.

6) Hygiëne
Ook hygiëne is zeer belangrijk bij anale seks, zeker voor vrouwen. Het is heel belangrijk om geen vocht of restanten uit de anus naar de vagina over te brengen, om infecties te vermijden. Gebruik een condoom voor anale seks, en wissel bij de overschakeling naar vaginale penetratie. Bij het gebruik van vingers of seksspeeltjes , zorg je beter voor vochtige, hygiënische doekjes op het nachtkastje.

Onthou ook dat anale seks een ‘goede’ manier is om soa’s en infecties te verspreiden. Als je geen vaste, monogame relatie hebt, waarvan beide partners getest zijn op soa’s, wordt sterk aangeraden altijd een condoom te gebruiken.

Glijmiddel Anale Seks
Veilig Condoom voor Anale Seks
Seksspeeltjes Anale Seks

1 Reactie

  1. Janneke . schreef:

    Anale seks is niet makkelijk als uw vriendinnetje zegt geen bezwaar dat zullen we eens doen maar iedere vrouw zelfs getrouwd zegt soms " neen te vuil niks van " mijn beste vriend die zegde mij dat zijn liefje niet graag liet beffen ( kutje likken ) was zijn meid een nonnetje ? ik weet het niet .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.