seks locaties

Bizarre seks locaties

Door:
-
Op:
-

Verschillende standjes of spannende speeltjes maken je seksleven een stuk opwindender. Maar heb je er wel eens aan gedacht om een andere seksplek op te zoeken? Voor wat inspiratie hebben we een aantal bizarre seks locaties en spannende plekken voor je op een rijtje gezet. Alleen geschikt voor mensen met lef.

Een pashokje

Shoppen wordt nog leuker als je er een spannend uitstapje van maakt. Wat dacht je van seks in een pashokje? Je moet extra stil zijn en de kans om betrapt te worden maakt het extra spannend.

Op grote hoogte

Nog zo’n klein hokje en misschien nog wel ondeugender, is in het toilet van een vliegtuig. De High Mile Club, een term die mensen gebruiken als ze ooit seks in een vliegtuig hebben gehad, spreekt behoorlijk tot de verbeelding. Seks in een vliegtuig, waar dan ook, brengt je naar grote hoogten. Een vlucht was nog nooit zo spannend. Als dit je helemaal geweldig lijkt, kun je er meer over lezen in het artikel: Seks in het vliegtuig.

Een lege kamer

Heb jij een intieme klik met een collega? Een vergaderruimte of opslaghok op het werk, is pas echt een uitdaging. En stel je voor wat er gebeurt als je baas je betrapt. Of ga voor een lege zaal in de bibliotheek. De stilte vormt een echte uitdaging. Vind je dit te eng? Sluip dan ’s nachts eens een leegstand pand binnen. Je mag er eigenlijk niet zijn, maar juist daarom is het zo’n heerlijke seksplek.

In de openbare ruimte

Heb je een lange reis met de auto voor de boeg? Waarom zou je deze dan niet wat leuker maken door even te stoppen op een algemene parkeerplaats? Even een intiem moment en je kunt weer vol energie verder. Als dit niet spannend genoeg is, kun je ook de trein opzoeken. Elkaar betasten terwijl je door het landschap rijdt. En altijd is er die kans dat iemand het ziet.

In het landschap

Op het strand of in het bos zijn misschien niet de meest bizarre seks locaties. Toch staan ze wel hoog op veel verlanglijstjes. Je waant je alleen met je partner. Maar zijn jullie wel alleen? Er zijn immers altijd en overal wandelaars actief. Word jij betrapt? Een nog spannender plek, is bovenop een hoog gebouw. Al heb je hier wel mooi weer voor nodig!

Fantaseer samen eens hoe jullie ultieme seks locaties eruit moeten zien. Durf jij het aan?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.