BDSM voor beginners

BDSM voor beginners

Door:
-
Op:
-

In de basis is BDSM een machtsspel, namelijk; de dominant, ook wel dom genoemd, geniet van het onderdanig van zijn onderdanige, ook wel sub of submissive. De onderdanige op zijn of haar beurt geniet van het klein, kwetsbaar en machteloos zijn. Dit machtsspel gaat dan ook niet om pijn maar om gevoel. De letters van de afkorting BDSM staan voor: Bondage, Discipline/Dominant, Submissive en Masochist. BDSM voor beginners kan heel spannend zijn en je seksleven een stuk interessanter maken. Met de informatie hieronder kun je zorgeloos je eerste BDSM spel gaan spelen.

De vier V’s

Om te beginnen moeten de vier V’s die de basis vormen voor elk BDSM-spel in acht genomen worden. De eerste V staat voor vertrouwen. Om je over te kunnen geven moet je de ander kunnen vertrouwen. Zonder wederzijds vertrouwen kan er geen sprake zijn van een BDSM-spel. De overige V’s zijn vrijwilligheid, veiligheid en verstand. Een BDSM spel kan niet afgedwongen worden, je moet er echt zelf voor kiezen.

BDSM voor beginners zonder pijn

BDSM voor beginners hoeft niet persé iets met pijn te maken te hebben. Bij BDSM zit het vooral in macht en overgave, een vorm van overgave is bijvoorbeeld je vast laten binden. Wanneer je vastgebonden bent heeft de ander de controle. Vastbinden hoeft geen pijn te doen. Er zijn bijvoorbeeld verschillende zachte handboeien te vinden op BDSMstore.nl.

Kinky seks

Het begin van BDSM zit vooral in vastbinden en blinddoeken. Een plagend zweepje met een veertje, ijsklontjes, handboeien, enkelboeien etc. De kleinste dingen kunnen ook al BDSM zijn. Bind je partner vast aan de spijlen van het bed, blinddoek hem of haar en begin met teasen met een kietelaar. Dit is een zacht speeltje op een stok dat meestal van veertjes is gemaakt. Wil je een stapje verder gaan, probeer dan eens een zweepje, wat kaarsvet of een setje tepelklemmen. Wanneer je rustig begint kun je op je eigen manier uitzoeken wat je ervan vindt en hoe ver je durft te gaan. Voor elk niveau in BDSM zijn geschikte accessoires, toys en kledingstukken te vinden die het spel nog opwindender maken.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.