Betere seks heb je zelf in de hand

Betere seks heb je zelf in de hand

Door:
-
Op:
-

Veel vrouwen vinden het fijn om na de seks nog even lekker te knuffelen in bed, maar hebben de mannen hier ook zin in? Als je er zelf veel behoefte aan hebt dan kun je het eens bespreekbaar maken en wie weet vindt jouw partner het wel fijn en dan kun je daar na de seks van gaan genieten. Afwisseling is hierbij ook van belang, de ene keer wil je misschien lekker in elkaars armen in slaap vallen en de andere keer wil je liever op je zij gaan liggen en in slaap vallen.

Verschillende standjes proberen

Als je betere seks wilt hebben of het goed wilt houden, dan is het goed om verschillende standjes af te gaan wisselen. Je kunt verschillende standjes gaan uitzoeken en dan gaan proberen. Dit hoef je niet alleen te doen, je kunt bijvoorbeeld om de beurt een standje bedenken en dat gaan proberen, zo ben je beide intensief bezig met je seksleven.

Neem beide initiatief in bed

Initiatief nemen bij de seks is belangrijk. Het is misschien makkelijk als de een alles doet, maar je kunt het maar beter samen regelen. Laat daarom ook alles eens van de ander afkomen en kijk dan eens waar het schip gaat stranden deze mooie avond. Het zou namelijk wel eens heel erg spannend kunnen gaan worden als je het eens van de ander af laat hangen. De stoute kanten van de ander kunnen nu eens naar boven worden gehaald. Heb jij al enig idee hoe het er dan aan toe gaat? Nog een paar tips voor betere seks:

  • Sta open voor nieuwe dingen;
  • Gebruik eens wat speeltjes;
  • Heb seks op verschillende plaatsen.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.