betrapt tijdens de seks

Betrapt tijdens de seks

Door:
-
Op:
-

Ben jij wel eens betrapt tijdens de seks? Alleen al het idee dat je betrapt kunt worden tijdens de seks maakt een vrijpartij enorm spannend. Als je het een opwindende gedachte vindt om betrapt te worden, is het een goed idee om te gaan kijken op welke locaties je seks zou kunnen hebben. Dit kunnen locaties zijn waar je sowieso al vaak komt, of locaties waar je normaal gesproken nooit komt. Misschien vind je het geen prettig idee om door een bekende betrapt te kunnen worden. Dan zou je een locatie verder weg kunnen overwegen, bijvoorbeeld ’s avonds op het strand als je op vakantie bent. Om je te inspireren hebben we onze favoriete sekslocaties, met hoog betrap-risico, voor je op een rijtje gezet.

Spannende sekslocaties waar je betrapt zou kunnen worden

 • Op het strand of in de zee of duinen
 • In de bioscoop
 • In een verlaten steegje
 • Thuis, terwijl er ook andere mensen zijn
 • Het openbaar vervoer
 • In de bibliotheek
 • In de speeltuin
 • De dierentuin
 • In of op de auto
 • Het zwembad

Ervaar de spanning, verleg je grenzen

Spanning ervaren kan zeker met seks, zoek daarom spannende plaatsen op en verleg je grenzen. Dit zal ervoor zorgen dat het iedere keer weer spannend wordt. Doordat jullie eerst naar een locatie toe moeten hebben jullie al tijd voor het voorspel. Geniet samen van de langzaam opbouwende spanning tijdens een romantische strandwandeling, een gezellig diner of een dagje shoppen. Jullie weten al wat er komen gaat en dat maakt het extra spannend. Ook als je nog niet precies weet waar jullie seks gaan hebben kunnen jullie elkaar al lekker opwinden. Ga samen op zoek naar een spannend plekje. Hou je ogen goed open, want overal zijn geschikte plekjes te vinden! Laat je vooral niet beperken tot het lijstje hierboven, maar laat je fantasie de vrije loop.

Betrapt tijdens de seks, wat nu?

Stel nou dat je daadwerkelijk betrapt wordt, wat doe je dan? Je kunt ervoor kiezen om dan te stoppen, maar vaak is de zin dan ook ineens verdwenen. Daarom kun je ook besluiten om je er helemaal niets van aan te trekken en lekker door te gaan met jullie vrijpartij. Dit kan er juist voor zorgen dat de spanning nog wat meer stijgt. Zullen de mensen weggaan of blijven kijken hoe jullie seks hebben? Het idee dat iemand toekijkt kan ook erg opwindend zijn!

Ben jij wel eens betrapt tijdens de seks? Wat deed je toen? Laat het weten in een reactie!

1 Reactie

 1. dommerik . schreef:

  Onze zoon ging zich amuseren bij de chiro en wij gingen eens lekker seksen maar de deur vergeten te sluiten met sleutel ze ging juist klaarkomen en riep sneller lieve ik heb een helse deugd plots ging de de deur open en daar stond de jonge snaak maar enkele jaren later dan zuchte hij ik keek door een raampje en de deur was nog open met de 2 jonge snaken ze trok hem af en plots een spuit sperma op haar hand enkele weken later stapten ze verder ja zijn lul in haar kuje toen zij lispelde en gierde sneller spuit in mijn kutje lieve .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.