Juiste maat bh

Welke BH Maat ?

Door:
-
Op:
-

Dit blijkt uit onderzoek van GfK Panel services Benelux onder tweehonderd lingeriespeciaalzaken. ‘Voor mannen schuilt het probleem niet in de drempel van een lingeriezaak, maar meer in het kiezen van de juiste maat’, aldus de onderzoekers. Zeker bij 90 procent van de mannen ontbreekt de kennis over de cupmaat van hun geliefde.

‘Zoiets als bij u’
GfK constateerde dat als het om de maat van de bh gaat, de man deze nog steeds met zijn handen aangeeft. ‘Of men kijkt naar de boezem van de verkoopmedewerkster en schat dat het ”zoiets als bij u, zo ongeveer” zal zijn.’ Dat samenspel tussen koper en verkoper blijkt echter redelijk te werken, want bij 70 procent van de aankopen is het de juiste maat.

Kinky
In het onderzoek is ook een aantal ervaringen van verkoopsters meegenomen. Zo vertelde een medewerkster dat een man een cadeau kocht voor zijn vrouw maar per abuis de lingeriematen van zijn vriendin opgaf. Een andere man dacht zijn vrouw een plezier te doen met een kinky lingeriesetje toen hij eerder handboeien in het nachtkastje vond. Later bleek echter dat zij deze politieattributen in huis had gehaald om met een ander regelmatig kinky te zijn.

Lingeriespecial
Aanstaande zaterdag is in het magazine Vrouw van De Telegraaf een uitgebreide lingeriespecial te zien, met heel veel tips over onder andere beha’s. Op de site is vanaf zaterdag een filmpje te zien met uitgebreide voorlichting over het kopen van de juiste maat beha.

Lingeriewinkels Online
Lingerie
Matentabel

1 Reactie

  1. Winkelier . schreef:

    Veel vrouwen jong en oud hebben soms geen BH nodig reden wel er is niks 2 eierdopjes en kleine tepeltjes ( zuigertjes ) ja om te pronken zoals veel anderen hebben ze die nodig om watten ( opvulsel ) onder te steken anders hebben ze de allures van strijkplanken , in smerige volktaal zeggen ze dikwijls " een plank met een gat in "

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.