vrouw geeft tips voor blowjob voor dummies

Blowjob voor dummies

Door:
-
Op:
-

‘Er is geen enkele man die niet gek zal worden van mijn manier van zuigen. Het geven van een blowjob is een kunst, en het is ook mijn hobby. Elke keer wanneer hij weer klaarkomt na mijn kunstjes met mijn tong en mond, oh jongens, ik kan dan zo genieten’, sprak mijn vriendin stralend en vol overtuiging.

De koningin van het pijpen

Een man zo bevredigen dat je hem hoort kreunen van genot, waarna hij uiteindelijk heerlijk klaarkomt, hoe doe je dat eigenlijk? Een pleziertje weggeven door zijn penis in mijn mond te nemen, geen probleem. Maar na de uitspraak van die vriendin, voelde ik me best onzeker. Ik wilde ook een koningin van orale bevrediging zijn en er zijn genoeg technieken waarmee je dat kunt bereiken.

Geniet zelf ook

De kunst van een goede blowjob begint bij het loslaten van angst en gedachten. Veel vrouwen zijn zo bang dat ze hun man niet goed bevredigen, dat ze maar op één ding gefocust zijn: ejaculatie. Letterlijk het sperma uit hem willen zuigen is een absolute valkuil. Ga voor het plezier en bouw de seksuele spanning op. Zoen, lik, masseer en zuig, zodat hij je praktisch smeekt door te gaan. Alleen dan zul je de kwaliteit van jouw blowjob laten groeien van goed naar geweldig.

Voorspel voor een blowjob

De eerste likken en kusjes op je lief zijn penis, zetten direct de juiste toon. Noem het maar het blow job voorspel: voer het goed uit en je kunt uitgaan van een paar wilde kreunen en uiteindelijk een ‘happy end’. Begin met plagen, maak sexy opmerkingen en begin met een fijne handmassage. Kus zijn dijen en kietel zijn ballen met je vingers en je tong. Zo warm je hem en zijn edele delen alvast op, voor je langzaam en met plezier je mond om zijn penis heen krult.

vrouw geeft man blowjob voor dummies

Stimuleer het frenulum

De meest gevoelige plek op de penis van de meeste mannen is het frenulum: het riempje dat de voorkant van de eikel verbindt met de voorhuid. Pijpen wordt intens en heerlijk, wanneer je begint met het zachtjes stimuleren van deze plek. Ga met je tong heen en weer, op en neer en in cirkels over zijn frenulum of combineer alle drie de bewegingen. Lik zijn penis en wissel af in beweging, maar ook met zuigen.

Zoenen en kussen

Een andere perfecte manier om te beginnen is door zijn penis overal te kussen. Zoenen is perfect als je langzaam wilt opbouwen en wilt plagen. Je handen zijn hierbij onmisbaar: houd zijn stijve geslacht op zijn plaats terwijl jij hem met je mond verleidt. Geef kleine, snelle kusjes en varieer met langere, meer intense zoenen. Hij zal vooral leuk vinden als je hem extra natte, ongecontroleerde zoenen geeft. Wees niet verbaasd als je nu al voorvocht over zijn eikel ziet lopen. Je doet het goed!

Gebruik je handen

Al bij het voorspel zijn je handen onmisbaar voor een opwarmende massage of het kietelen van zijn ballen, maar je handen zijn ook een verlengstuk bij het geven van een blowjob. Of je nu likt, zuigt of zoent, blijf met je handen zijn penis kneden, zijn ballen masseren of zet een beetje druk op zijn anus. Allemaal extra stimulans op plekken vol zenuwen. Kortom, extra geschut voor een gegarandeerd heerlijk orgasme.

Zuigen én blazen

Een geweldige manier om de seksuele spanning op te voeren, is door te blazen. Lik zijn penis zachtjes, zorg ervoor dat je hierbij veel speeksel gebruikt en blaas vervolgens op de natte plek die je hebt achtergelaten. Blazen op een natte plek creëert een verkoelende sensatie. Een geweldige manier om je man mee te plagen. Probeer het uit en wacht op zijn reactie. Wedden dat hij kreunt van genot?

vrouw geeft blowjob voor dummies

Lamme kaak? Geen probleem

Zoals je al hebt gelezen, is het geen must om je partner zijn trots constant in je mond te hebben. Heb je een lamme kaak? Ga dan over op één van de andere technieken, om je eigen mond even rust te geven en bij te komen. Vooral bij een flink geschapen jongen, kost het best wat inspanning om je mond geopend te houden. En geloof mij: een man geniet even veel van jouw tong, kusjes en je handen als van een warm welkom in je mond.

Denk om je tanden

Over het in de mond nemen gesproken; op een paar kinky mannen na, vindt bijna niemand het lekker om tanden te voelen tijdens het pijpen. Het kan je moment van orale seks volledig ruïneren. Maar wat als hij goed bedeeld is of wat als jij een kleine mond hebt? Het eerste wat je kunt doen is je lippen rond je tanden te krullen, zodat ze fungeren als zachte barrière. Tip 2 is je te richten op technieken waarbij je zijn penis niet volledig in je mond neemt: zoenen, likken, verleiden met je tong en mond. En je hebt altijd je handen nog!

Warme chocoladesaus

Zoals ik al zei: variatie is de key bij pijpen. Maar je kunt het nog spannender maken door extra attributen te gebruiken. Wat te denken van stimulerende speeltjes? Met een cockring of een trillende sensatie, geef je een diepere dimensie aan je eigen blow job kunst. Waar ik zelf gek op ben is het gebruiken van warme saus, vanille- of chocoladesaus bijvoorbeeld. Of juist een tintelende verfrissing, zoals ijsblokjes of een heerlijk raketje. Het verschil in temperatuur geeft een zinderend gevoel aan je lief en jij mag genieten van de heerlijke smaak.

Rustig naar het hoogtepunt

Merk je dat zijn climax komt? Stel direct je tempo bij. Werk hem af op slakkentempo, door zijn penis alleen maar zachtjes te likken, zoenen en strelen met je tong, lippen en mond. Met het hoogtepunt in zicht is dit de beste manier om te garanderen dat zijn orgasme super krachtig zal zijn. Geniet wanneer hij klaarkomt en je ziet hoe hij zelf geniet. En wat je doet met zijn sperma, slikken of niet, dat is geheel aan jou!

Heb jij ook tips voor een geweldige blowjob? Laat het weten in een reactie!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.