ideale man

Dromen over de ideale man

Door:
-
Op:
-

Die ideale man, die je hoopte te vinden in je partner, blijkt opeens te vloeken als een bootwerker. Of misschien is hij niet zo romantisch als je eerst dacht. En toch hou je écht van hem. Maar stiekem fantaseer je zo af en toe nog wel eens over de perfecte man, dromen mag…

Wie is die ideale man?

De ideale man is voor veel vrouwen lang, slank en sportief. Hij heeft een goed stel hersenen, is romantisch en weet je elke keer weer te verrassen. Maar dan ben je er nog lang niet, want vrouwen zijn veeleisend. De ideale man is grappig, heeft een goede baan en luistert vol liefde naar alles wat je te zeggen hebt. Hij is stoer, mannelijk en behandelt je als een echte prinses. Aan dit lijstje lijkt maar geen einde te komen. Het is daarom niet vreemd dat deze perfecte man niet zo makkelijk te vinden is.

Dit zijn de eigenschappen die volgens de meeste vrouwen horen bij de ideale man:

  • Lang
  • Gespierd
  • Intelligent
  • Stoer
  • Grappig
  • Lief

Wat als je niet aan dit lijstje voldoet?

Als jij je als man niet meteen in het lijstje herkent, hoef je je niet meteen zorgen te maken. Uiteindelijk vinden weinig mensen de partner die op alle vlakken perfect is. Een lieve, intelligente man kan met deze eigenschappen verdoezelen dat hij in feite niet zo lang of gespierd is. Zo word je uiteindelijk vanzelf de ideale man voor de vrouw van je dromen. Misschien fantaseert ze over een lange, gespierde man, maar kiest ze uiteindelijk voor iemand met een buikje, die wel heel stoer en grappig is. Het gaat erom dat je bij elkaar past en dat hangt niet af van dit lijstje. Dat is maar goed ook, want mannen zijn er in alle soorten en maten: blond of donker, dik of dun, lang of kort en van alle leeftijden. Uiteindelijk heeft elke man wel een stukje van die ideale man in zich.

 

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.