de zoen

Seksverhaal – De zoen is belangrijk

-
Op:
-

Zoenen kan spannend zijn, maar een zoen kan ook veel over je gevoelens zeggen. Als je je helemaal op laat gaan in een zoen dan wil dat zeggen dat je veel voor de ander voelt en je veilig voelt bij hem of haar. Maar het kan er ook op duiden dat je erg veel zin hebt in meer. Je laat de ander hiermee merken dat je zin hebt in hem of haar. Zoenen kan een goed voorspel zijn, dus dat is alleen maar een goede keuze. Dus zorg dat de zoen vol passie en gevoelens zit. Je kunt er dan helemaal in opgaan en de ander zal er extra van genieten en al snel ook heel erg opgewonden raken.

De zoen…

Het was een fijn moment, een week geleden leerde ik hem kennen en we gingen samen wat drinken. Bij aankomst zoende hij me al op mijn mond, we besloten een eindje te wandelen en daar sprong de vonk echt over. We zoenden elkaar vol op de mond en de emoties die hierbij los kwamen voelden geweldig. Ik kreeg meteen zin in meer en zag het zoenen dan ook als ons voorspel!

De volgende stap…

We bleven zoenen en we gingen samen steeds verder. Hij deed mijn kleding langzaam uit en we konden niet van elkaar afblijven. Het was een heerlijk moment, we keken elkaar aan en het was liefde op het eerste gezicht. Zoenen kan de vonk laten overkomen en hevig ook, dat heb ik wel gemerkt. Dit was bij ons zeker het gevoel, het was het begin van een heerlijk voorspel en een heerlijke vrijpartij! Deze seks zal ik niet meer vergeten, het was een mooi moment omdat het allemaal begon met die ene zoen! De zoen kan dus perfect werken om je gevoelens te uiten en de ander op te winden!

2 Reacties

  1. Eeen man van 65 . schreef:

    Met zoen ( en dan tongzoenen begon het in onze jeugdjaren ) verder angst zwanger de laatste jaren ( DE PIL ) jonge meisjes van 14 kunnen soms de neukers niet meer tellen ( echte hoertjes geworden nu ) .

  2. Tongkusser schreef:

    Elk jaar kwamen wij samen met de vrouwen die zelfde jaar geboren waren mannen gingen mee na het lekker eten in een kring lopen met schemerlicht een vrouw midden in de kring een vrouw kwam mij dikwijls halen en dan op onze knieën ze stak haar tong alrijd diep in mijn keel stiekem taste ik aan haar borsten , ze gaf mij GSM nummer en af en toe ging ik haar neuken ( haar man werken ) voor mij was het werkelijk een echt hoertje .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.