Seks op een andere plaats

De eerste keer op een andere plaats

Door:
-
Op:
-

Maar we kunnen seks ook hebben op andere plaatsen, denk eens aan in het bad, onder de douche, op de bank, op de tafel, op een kleed, in de auto, in de bioscoop, er zijn zoveel plaatsen die je jezelf maar kunt bedenken en je kunt er seks hebben. Sta zelf eens stil bij je mogelijkheden en ontdek eens hoeveel fijne momenten je samen kunt hebben.

Eerste keer op een andere plaats

Als je voor een eerste keer seks hebt op een andere plaats roept dat spanning op, misschien ben je bang dat je betrapt gaat worden of vind je het woon een beetje eng omdat je niet weet wat je kunt verwachten. Het is belangrijk dat je kunt ontspannen zodat het fijn blijft, een uitgebreid voorspel is vaak ook aan te raden als je samen gaat genieten van seks op een andere plaats. Besteed daar dan ook de tijd aan, als je beneden seks hebt, maak het donker en doe kaarsjes aan, je bent meteen in de goede stemming.

Maak het spannender

Je kunt het keer op keer spannend gaan maken, iedere keer een stapje verder en zo kun je misschien wel een eerste keer betrapt worden, maar ook dat maakt het weer spannender. Neem de tijd om te kijken waar jij graag seks wil hebben met je partner en bouw die spanning op.  Je kunt om de beurt een leuke plaats bedenken waar je samen voor de eerste keer seks gaat hebben, dat wordt een heerlijk moment samen.

1 Reactie

  1. Geradbraakte . schreef:

    Wij deden altijd graag seks in bed zacht en fijn maar later gingen wij eens kamperen met een tent van een neef we wilden neuken op zo een opblaasmatras hadden we die niet genoeg opgeblazen ? ik weet het niet volgende morgend waren wij geradbraakt en kwamen naar huis geef ons maar een zacht bed zegde mijn liefje .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.