Eerste keer

De eerste keer is spannend

Door:
-
Op:
-

Hoe kun je je daar op voorbereiden? Dit kan een spannende avond worden, misschien gaat de eerste keer inderdaad wel vandaag plaatsvinden. Het is belangrijk dat je je niet te druk maakt maar dat je je kunt ontspannen. Waarom is dat zo belangrijk? Als je ontspannen bent dan merkt de ander dat aan je, je schept een band van vertrouwen en dat zorgt er voor dat je samen kunt genieten van het samen zijn. Je kunt het beste denken, we kijken wel waar we eindigen als het maar fijn is.

De eerste stap

Wie van de twee zal de eerste stap zetten? Als je aan het zoenen bent kan het snel verder gaan, je hand gaat naar beneden of hij maakt de knoopjes van je blouseje los, het kan allemaal zo snel gaan! Ontdek daarom nu waar het spannendste moment zich kan bevinden, het wordt een heerlijke uitdaging! Je kunt elkaar ook verleiden, trek spannende kleding aan en zorg dat je van elkaar geniet, ieder moment van de dag.

De eerste keer echt seks

Je kunt het mooi maken, kaarsjes aan doen, een romantische film kijken en dan breng je elkaar al een beetje in de stemming waar jullie samen op uit zijn. Het hoeft niet meteen aan het begin van de avond, je werkt er samen naar toe. Een glaasje wijn er bij en samen genieten, doe dat eens want het is een heerlijk moment waar je echt van gaat genieten, de eerste keer seks samen.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.