Vrouw gebruikt de pil

De pil betrouwbaar en heerlijk!

Door:
-
Op:
-

De pil

Als de vrouw aan de pil is kun je van geluk spreken. Als je namelijk voor altijd bij elkaar gaat blijven, je gaat niet vreemd en weet allebei dat je geen SOA hebt (je hebt het getest) dan kun je seks hebben met elkaar zonder condoom. Het is erg prettig om seks te hebben zonder condoom, het gaat allemaal op een natuurlijke manier. De vrouw slikt iedere dag de pil en de kans is zo klein dat ze zwanger wordt, een fijne keuze.

Een SOA voorkomen

Als je seks hebt wil je natuurlijk geen SOA krijgen. Daarom is het goed om een SOA test te laten doen. Op deze manier ben je er ook zeker van dat je elkaar geen SOA kunt geven. Twijfel je en wil je nog geen test laten doen? Gebruik dan altijd een condoom.

Veilige seks is de lekkerste seks

Als je weet dat je jezelf niet druk hoeft te maken over het feit dat je een SOA kunt krijgen kun je ook meer genieten van de seks. Je bent er op uit om te genieten van elkaar, en op deze manier gaat dat ook veel beter lukken. Zorg er daarom voor dat je geniet van de momenten dat je samen seks hebt en doe er alles aan om die SOA te voorkomen.

3 Reacties

  1. Ouderling . schreef:

    Ja wij kenden dat natuurlijk nog niet in onze jeugjaren de fleur van het leven aangaande beginnen met seksen ( PIL ) was er nog niet maar veel oudere mensen zoals wij en onze kameraden trouwden dikwijls met ons kalverliefje , wij kenden natuurlijk het verschil niet maar nu met al dat zuipen etc , hoeveel meisjes van 15 ja 16 hebben er nu al geneukt met meerdere snotaapjes zoals zij , ik ken een jongen ( nog een groentje toen ) wel die kuste en streelde een meisje , haar woorden hallo moet ik de tiret van uw jeans openen of gij , ontgroenen en alles leren als tiener gaat best met een getrouwde vrouw of een weduwe die zal wel leren hoe ge moet seksen , soms kan ze zeggen kom af en toe maar eens binnen beste .

  2. Kinnekesmaker . schreef:

    Wanneer is die op de markt en in de apoteken gekomen ? ik weet het niet in 1966 dan neukte ik mijn liefje hoe dikwijls gebeurde het ?? ze zegde mij " ik heb mijn regels niet gekregen " test bij dokter 5 maand later was onze lieve zoon er ( poep verbrand zegden ze in volktaal ) of ook hela maat te lang blijven liggen zeker .

  3. Pillenslikster . schreef:

    Vroeger liet mijn zus die 15 jaar ouder was tongzoenen niks meer angst om vol te ziiten ( volkstaal ) nu met de pil kwam de redding voor de jongeren ik ben 16 en kreeg al 6 neukers in mijn kutje en ja ik weet dapper goed nu wie de beste was ( een mooie ( ADONIS ) was altijd de beste niet neen een boerepummel schonk mij een hemels genot , 3 maal kwam ik klaar met deze kerel , ik beminde hem maar mijn strenge ouders zegden neen geen stommen boerezoon om te trouwen .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.