De schoonheid van seks

De schoonheid van seks

Door:
-
Op:
-

Schoonheid is belangrijk, we willen er allemaal mooi uitzien, we willen genieten en we willen het zo fijn mogelijk maken voor elkaar. Het is belangrijk dat we dan ook eens stil gaan staan bij de schoonheid van seks. Als je namelijk seks gaat hebben dan sta je stil bij elkaar, je geeft je eigen lichaam bloot aan de ander en of dat nu zo vanzelfsprekend is? We zijn er aan gewend dat mensen na een tijdje van elkaar houden en bij elkaar zijn ook aan seks doen, maar was dat altijd zo? Nee, de schoonheid van seks werd vroeger belangrijker gevonden dan nu, toen hadden mensen niet zomaar seks, toen was het “speciaal”.

Waarom is seks fijn?

Seks is fijn als het met liefde gaat, je de tijd neemt voor elkaar en kunt genieten samen. Als je van elkaar houdt dan geeft seks voldoening, je straalt er van en je wilt alle tijd die je hebt samen doorbrengen en genieten van elkaar. Als je verschillende standjes gaat proberen dan zorg jij er voor dat de seks heerlijk kan zijn, afwisseling is belangrijk!

Hoe wordt seks fijner?

Er zijn verschillende manieren om de seks nog fijner te maken, denk eens aan speeltjes, leuke muziek, nieuwe standjes, nog meer tijd samen, nieuwe plaatsen waar je seks kunt hebben. Als je hier zelf eens over na gaat denken dan kom je vanzelf op spannende ideeën hoe je de seks fijner kunt maken, denk eens aan een spannend SMS bericht voordat je seks gaat hebben, daag elkaar uit!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.