Sex in bed

De standaard sex in bed

Door:
-
Op:
-

Sex in bed, nieuwe verleidingen

De sex in bed moet niet standaard blijven, soms is het tijd voor wat nieuws. Ga dan op zoek naar nieuwe verleidingen, stel je zelf de vraag: “Waar word ik opgewonden van?” Ga dan eens kijken of dat je ook nieuwe speeltjes bijvoorbeeld kunt vinden die je ook op kunnen winden. Wat valt er bij jou in de smaak? Het is persoonlijk dus ga zelf eens kijken welke verleidingen jij in bed zou willen aantreffen… en regel het dan natuurlijk!

Samen op zoek naar nieuwe uitdagingen

Je kunt samen op zoek gaan naar nieuwe activiteiten die je in bed uit kunt gaan oefenen, niet altijd de standaard seks of meteen slapen, maar doe eens leuk bedenk eens wat nieuws. Wat dacht je van speeltjes of een trio, daarnaast kun je een keer naar een show gaan kijken of samen een film kijken waardoor je in de stemming raakt. Zorg er voor dat je nieuwe invloeden krijgt en dan kun je daar op in gaan spelen samen! Dat wordt een spannende tijd!

1 Reactie

  1. Oude SS bewaker . schreef:

    De standaardseks met een vrouw in bed is de missionarissenhouding zeker lees eens de verhalen over de Duitse kampen met bordelen in WO2 jonge meisjes kregen de belofte 6 maand en ge gaat vrijuit , sommigen geloofden het en de eerste jonge poezen kregen eerst mannen van de beruchte SS als proef en zegden ok ze zijn klaar voor het werk dan kwamen de goede werkers + ploegbazen en dies meer 20 minuten kregen ze , benen open fluit erin en ze verwennen ( zakje leegspuiten ) en regelmatig controleerde men door kijkvenstertje in deur of ze het werkelijk deden zoals voogeschreven . maar weinigen overleefden het moegeneukt ( versleten ) gaskamer reserve genoeg in Ravensbruck een vrouwenkamp was er de selectie Duitse hoeren die het als beroep hadden gaven eerst les aan Poolse – Russische en andere meisjes en dan aan het werk .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.