Vrouw bovenop

De vrouw doet het werk

-
Op:
-

Vrouwen kunnen echt de baas zijn in bed, vaak zijn het de mannen die het echte werk doen en bovenop gaan liggen in bed, maar je hoort ook steeds vaker dat men het standje dat de vrouw bovenop ligt erg aantrekkelijk vindt. Het is als je het nog niet hebt geprobeerd echt de moeite waard, je kunt hier namelijk ook je spieren mee gaan trainen en dat is heerlijk!

Aandacht besteden aan elkaar

Als je van elkaar houdt, wil je aandacht besteden aan elkaar en daar hoort de seks ook bij. Als de mannen eens moe zijn na een lange dag werken dan neemt de vrouw het toch gewoon over? Je kunt de man eerst oraal gaan bevredigen en daarna samen aan de slag gaan zodat je zelf ook klaar kunt komen. Zorg dat je helemaal in de stemming bent en dan gaat de rest vanzelf! Dat wordt volop genieten en zeker weten dat je daar geen spijt van gaat krijgen.

De man of de vrouw bovenop? Wissel af!

Als je allebei graag de baas bent in bed dan kun je maar beter af gaan wisselen. Als je namelijk af gaat wisselen dan kun je samen gaan genieten, je kunt halverwege om rollen en weer in een ander ritme terecht komen! Het gaat er om dat je tijd gaat besteden aan elkaar maar een beetje afwisseling kan natuurlijk nooit geen kwaad. Neem daarom de tijd voor elkaar, verwen elkaar op alle mogelijke manieren en dan wordt dat een heerlijke nacht die je samen niet gaat vergeten!

Tagged in:, ,

1 Reactie

  1. man van minster . schreef:

    De vrouw bovenop neen niet altijd akkoord al eens gezien welke kolos een minister is ( vrouw ) wel als die op mij ligt amai ze verplettert mij afwisselen niks van dikke moe boven .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.