Eerste zoen

Die spannende zoen

Door:
-
Op:
-

Zoenen is spannend, zeker als je al een tijdje om elkaar heen draait en eindelijk tot elkaar bent gekomen. Soms kan het even duren voordat je tijd hebt om alleen te zijn en tot dat een van de twee de stap durft te zetten, maar als het eenmaal zover is, dan wordt het een spannend moment. Je kunt opgewonden raken, vlinders in je buik krijgen en intens genieten van die eerste zoen. Het is vaak een herinnering die je niet snel gaat vergeten. Ontdek daarom nu wat voor mooie momenten je samen hebt beleefd, alles wat de eerste keer is, zijn momenten die je moet onthouden, die je moet koesteren.

Zoenen op andere plaatsen

Als je bij elkaar bent kun je ook eens op andere plaatsen intieme kusjes geven, dat roept weer andere gevoelens op. Ga eens uitgebreid zoenen op plaatsen waar anderen je kunnen zien, je kunt dan niet verder gaan ook al ben je opgewonden, maar dat kan er wel voor zorgen dat de spanning hoog op kan lopen. Als je dan aan bent gekomen op een plaats waar je verder kunt gaan, dan kun je je vaak niet inhouden!

Zoenen voor de seks?

Zoenen kan een goed voorspel zijn voordat je van de seks gaat genieten samen. Je kunt elkaar uitdagen, maar je kunt ook blijven kussen, ook dat kan heerlijk zijn. Ontdek daarom nu wat voor mooie dingen je samen kunt doen en hoe intiem je kunt zijn, reken er maar op dat zoenen er voor gaat zorgen dat het allemaal extra lekker wordt. Nog meer spanning en uitdaging, weet jij het nog, die eerste zoen?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.