Bruid

Dries Roelvink had sex met bruid

Door:
-
Op:
-

Dries deed deze opmerkelijke uitspraak in het tv-programma Spuiten & Slikken, waar hij zondagavond te gast was. “De bruid was een vriendin van me en ik zou op haar bruiloft gaan zingen. Vlak voordat ik zou optreden kwam ze nog even bij me langs om te vragen hoe het ging. Van het een kwam het ander. Voordat we het wisten waren we aan het zoenen en uiteindelijk zette ik haar maar tegen de muur.”

Dries’ nummertje met de kersverse bruid heeft geen nadelige gevolgen gehad voor haar huwelijk. “Ze hebben samen drie kinderen en ze zijn gelukkig getrouwd.”

De zanger was opvallend openhartig over zijn seksleven. Op de vraag wat de gekste plek is waar hij ooit seks heeft gehad, antwoordde hij zonder enige schroom: “In een woonkamer, die gevuld was met zo’n twintig man. Mijn toenmalige vriendinnetje zat bij mij op schoot, met haar rug tegen me aan.” Volgens Dries kwam het initiatief van zijn vriendin. “Ze had opeens mijn broek geopend. Met een kamer vol visite hebben we heel stiekem seks gehad. Volgens mij had maar één iemand het door.” En voor wie het weten wil: meneer Roelvink bereikte zijn hoogtepunt.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.