Kusmoment

Een heerlijke kus

Door:
-
Op:
-

Een kus is voor veel mensen een gewoonte geworden. Maar een zoen kan maar beter worden gegeven op een moment dat je tijd voor elkaar hebt. Hoe laat jij de ander merken dat je zin hebt in wat liefde? Geef je de ander een paar stille hints of geef je de ander even vlug een kus en kijk je dan heel verliefd? Er zijn een tal van manieren om te ontdekken hoe liefde in elkaar zit, maar je moet elkaar leren kennen om te weten wat de ander fijn vindt.

Ontdek de beste kusmomenten samen

Kussen kan op veel plaatsen en op veel manieren. Je kunt er nu zelf achter komen wat je een fijne manier vindt. Een lange zoen, met of zonder tong, een kus waarbij iedereen toe kan kijken of liever gewoon lekker thuis voordat je naar bed gaat? Allemaal dingen waar je niet bij nadenkt, het gaat vaak vanzelf. Maar als je eens nadenkt over wat je nu echt fijn vindt, waar gaat het dan heen? Een goede kus is voor veel mensen een kus met tijd.

Tijd nemen voor de kus

Een goede zoen kost tijd, wordt wel eens gezegd, maar hoe is dat bij jou? Met een goede zoen kun je samen genieten en reken er maar op dat die tijd ook gaat komen. Je neemt de tijd voor elkaar en dat zorgt er voor dat de liefde los komt en je van elkaar kunt genieten. Zorg daarom dat je lekker samen bent, een avondje vrij plannen en dan kun je stralen, de tijd nemen voor elkaar zorgt voor heerlijke liefdesmomenten samen!

2 Reacties

  1. A. schreef:

    Een goede kus vind ik dat plaatsvindt als je van elkaar houdt en de tijd neemt voor de kus. Heerlijk!

  2. Tiener de kutkusser . schreef:

    In de jeugdjaren dan leert uw kalverliefje u simpel kussen dan later volgt de tongkus dat deed een warmbloedige getrouwde vrouw ook op feestjes en ze stapte nog verder haar man deed ploegenwerk ze stuurde SMS en leerde mij kutkussen en pijpen .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.