parenclub

Voor het eerst naar een parenclub

-
Op:
-

Dansende vrouwen in lingerie, in een bubbelbad wordt druk gezoend en gefriemeld door vier stellen en een vrouw die een man oraal bevredigt: in een parenclub kijk je je ogen uit. In het begin zal je vol verbazing rondlopen, maar al die vrijende en frunnikende mensen maken je stiekem toch wel enorm opgewonden. Voor het eerst naar de parenclub met je partner? Deze tips helpen je op weg.

1. Twijfel niet

Stelt je partner voor om samen naar een parenclub te gaan? Het kan zijn dat je je overvallen voelt door deze vraag. Misschien ben je bang dat als je weigert je partner alleen gaat. Stellen die voor het eerst naar de parenclub gaan, hebben hier meestal heel lang met elkaar over gesproken. Het is belangrijk dat jullie allebei achter de beslissing staan. Ga niet alleen mee omdat je partner dat zo graag wilt. Als jij je niet goed voelt bij het idee, dan moet je partner dat accepteren.

2. Laat jaloezie niet opspelen

Een bezoek aan de parenclub is niet bedoeld ter compensatie van een slecht seksleven. Het kan een geweldige aanvulling zijn op een goed seksleven van partners die een sterke relatie met elkaar hebben. Je moet het zien als een extraatje voor jullie seksleven. Bovendien is het belangrijk om vooraf met elkaar door te nemen wat jullie wel en niet fijn vinden. Vind jij het niet erg als je partner met iemand bezig is of heb je dat liever niet? Vertel het tegen elkaar zodat jullie rekening kunnen houden met elkaars gevoelens.

3. Kies samen met je partner een club

Zoek met elkaar een geschikte parenclub uit. Er zijn talloze clubs in Nederland en België die erg goed aangeschreven staan. Ga er samen even voor zitten en kijk wat rond op internet. De website van een club geeft je al vaak voldoende indruk over de sfeer die er hangt. Verdiep je in de huisregels, check de prijzen en kijk wat er allemaal bij inbegrepen zit. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en hebben jullie alvast een indruk van de club. Heb je geen partner? De meeste parenclubs mag je niet alleen betreden. Het is een optie om een escort met je mee te vragen.

4. Draag een mooi setje

Misschien vraag je je af of er een dresscode is in een parenclub. Die is er zeker. In de meeste clubs draag je uitgaans- of andere sexy kleding. Vaak wordt die kleding op een gegeven moment verwisseld voor een sexy lingerie setje voor de vrouwen en voor de mannen sexy heren ondergoed zoals een mooie string, slip of boxershort. Iedere parenclub heeft kluisjes waarin je je spullen kunt opbergen. De meeste stellen dragen wel schoenen in de club want er bestaat een kans dat er glas op de grond ligt.

5. Neem vooraf de tijd om jezelf te verzorgen

Het kan heel spannend zijn om met iemand anders te vrijen dan je partner. Je voelt je al snel zelfverzekerder als je fris en verzorgd bent. Neem dus vooraf een lekkere douche, knip je nagels en scheer je waar nodig. Het is niet alleen fijn voor jezelf, ook voor andere stellen in de club. Ook is er de mogelijkheid om in de club te douchen. Bij de meeste clubs zitten handdoeken, zeep en condooms bij de prijs inbegrepen. Over deze zaken hoef je je dus geen zorgen te maken.

parenclub-seks

6. Ontdek de club op je gemak

Als je voor het eerst een parenclub binnengaat, dan zal dat eerst wat ongemakkelijk aanvoelen. Overal lopen mensen rond in lingerie, zitten stelletjes aan elkaar en zie je vrijende mensen. Scan eerst de ruimte en bestel een drankje om jezelf een houding te geven. De meeste clubs beschikken over een zwembad, bubbelbad en sauna. Bovendien zijn er zogenaamde relaxruimtes en speelruimtes waar je je met je partner (en eventueel anderen) kunt terugtrekken. Meestal kan je ook een rondleiding krijgen zodat je een beetje je weg kunt vinden.

7. Voel je tot niets verplicht

Je bent helemaal tot niets verplicht in een parenclub. Seks mag, maar hoeft niet. Alleen samen met je partner vrijen? Helemaal prima. Er zijn geen verplichtingen waar je aan moet voldoen. Het is vaak al opwindend genoeg om alleen met je partner seks te hebben in een parenclub. Zeker voor een eerste keer is dat al vaak voldoende. Let er wel op dat veel kamers kijkgaten hebben zodat andere mensen kunnen meegenieten. Of een kamer die bedoeld is voor swingers. Kijk dus altijd eerst even wat voor ruimte je binnenloopt voordat er opeens een ander stel jullie komt vergezellen.

8. Nee is altijd nee

Zoekt er iemand toenadering maar ben jij daar niet van gediend? Een simpele ‘nee’ is al vaak voldoende. Je hoeft je niet te verontschuldigen of uitleg te geven, een ‘nee’ dient gerespecteerd te worden. Als er iemand over je grenzen gaat, dan kan je dat gewoon aangeven. Overigens geldt dat andersom ook. Als iemand tegen jullie nee zegt, dan vraag en probeer je niet verder. Ook al ben je in een parenclub, jij bepaalt nog steeds wat je doet en met wie.

9. Meer van BDSM?

Ben jij een BDSM-liefhebber en wil je wel eens een parenclub bezoeken? Veel clubs hebben thema avonden, waaronder een BDSM-avond en een fetisj avond. Op deze avonden gelden er vaak andere regels en is er een andere dresscode. Kijk dus eerst even op de site of het geen speciale avond is want misschien is er wel een thema dat je niet aanspreekt. Meestal moet je voor zulke avonden ook vooraf reserveren en op andere dagen is dat niet nodig.

10. Oeps, een bekende

Ook al reis je naar een parenclub aan de andere kant van het land, er bestaat altijd een kans dat je een bekende tegenkomt. Je hoeft je niet te schamen want jullie zijn tenslotte hier allebei voor dezelfde redenen. Het is een ongeschreven regel dat alles wat binnen de club gebeurt, ook binnen de muren van die club blijft. Je hoeft niet bang te zijn dat opeens het hele dorp weet dat jij in een parenclub te vinden was.

Hoe was jouw eerste ervaring in een parenclub?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.