Andere bed partner

Eerste keer met een andere partner

Door:
-
Op:
-

Eerste keer andere partner

Anderen kunnen je wel vertellen dat de eerste keer met een andere partner alleen leuk moet zijn, maar je gaat elkaar toch leren kennen en je wilt niet te snel gaan dus je neemt de tijd. Je weet immers niet hoe de ander is en daarom is de kans groot dat het toch spannend is.

Het blijft toch spannend

Je weet niet wat je kunt verwachten van de ander, je kunt daarom wat zenuwachtig zijn, maar het is belangrijk dat je gewoon jezelf blijft en ook aangeeft als je het een keer niet zo fijn vindt. Zo kun je de seks fijn houden en toch lekker spannend laten verlopen. Je bent eigen baas en grenzen aangeven blijft belangrijk.

Samen genieten!

Met een nieuwe partner kun jij volop genieten van de seks, het is dan wel belangrijk dat jij lekker de tijd gaat nemen. Maar hoe ga jij dit aanpakken? Ga je jezelf helemaal voorbereiden en overal over nadenken of wacht je af hoe het gaat lopen? Je kunt ook eens de ander initiatief laten nemen en gewoon wachten hoe het gaat lopen, het is dan wel spannender, maar als je eenmaal open bent samen kun je volop gaan genieten!

1 Reactie

  1. Schoolmeester . schreef:

    Eerste keer seks met een nieuwe partner wel dan zult ze snel weten wie de beste was uw eerste was misschien vies om uw kutje te likken , zelfs hem te laten pijpen was al niks voor hem , het was juiist een vent van in den tijd van vroeger voorspel kenden ze niet nu leren ze al alles op school ( les ) en oudere mensen wel neuken de man het genot bij ejaculatie en de vrouw niks clitoris vingeren en kittelen het hels genot van een vrouw deden veel mannen niet 8 à 9 kindjes verwekken wel elke 9 maanden een eruit een vier weken later terug zwanger na 9 maand de volgende .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.