Eerste keer op het strand

Eerste keer op het strand

Door:
-
Op:
-

Het strand is een plaats waar je samen kunt genieten, een plaats waar je elkaar diep in de ogen kijkt en denkt, dat is een mooi en fijn moment samen. Je kunt zin krijgen in elkaar, de een kijkt stralend uit de ogen, de ander kijkt een beetje ondeugend en dan weet je wel hoe laat het is! Wacht even tot het donker wordt..

Gisteren op het strand

We waren aan het wandelen, het was al wat aan het schemeren en mijn vriend keek me aan. Het was duidelijk hij had zin, ik pakte hem vast en duwde hem tegen me aan. Ik voelde ook dat hij erg veel zin had, dat was nog eens de moeite waard dacht ik en we zochten een lekker plekje op tussen de duinen. We lagen zo een beetje beschut, een beetje op het strand en we zagen de zee. We hoorden de golven tegen de rotsen klotsen en daar lagen we dan. We keken elkaar uitdagend aan en hij was diegene die de eerste stap zette. Hij knoopte mijn blouseje los en begon mij te zoenen..

Hoe ging het verder…?

Het was erg opwindend, nadat ik mijn blouseje uit had deed ik zijn broek los en daar lag hij mooi in het rood/oranje van de zon met alleen zijn boxershort aan. Hij begon mij weer te zoenen en aan te raken en ineens lagen we daar samen lekker uit te hijgen. De eerste keer op het strand, maar meer dan de moeite waard. Dit gaan we nog zeker vaker doen samen, want het is een heerlijk moment.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.