Seks op de wallen

Eerste keer seks op de wallen

Door:
-
Op:
-

Seks op de wallen

Eerste keer seks op de wallen, dit kan je keuze zijn. Het kan zijn dat je zelf nog niet goed het initiatief durft te nemen en toch benieuwd bent naar fijne plekjes. Als je dan eens naar de wallen gaat kun je jezelf tegen betaling eens lekker laten verwennen. Je kunt zelf besluiten wat er wel en niet gedaan mag worden en samen kun je een heerlijke tijd beleven.

Samen genieten

Je kunt op de wallen samen gaan genieten van de seks. De mensen die hier werken zijn ervaren en kunnen je echt laten genieten. De eerste keer seks kan daarom best spannend zijn als je voor de wallen gaat kiezen.

Veiligheid voorop

Als de keuze is gevallen op seks op de wallen, dan staat ook hier de veiligheid voorop. Het is belangrijk dat er een condoom gebruikt wordt om de voorkomen dat je een SOA krijgt. Zorg er daarom ook voor dat als je seks gaat hebben op de wallen, ook al is het de eerste keer, dat je altijd een condoom bij je hebt! Veiligheid staat namelijk voorop. Je hebt het zelf in de hand, maar doe er alles aan om veilig te vrijen, een SOA is geen pretje en ook niet altijd snel weg!

 

2 Reacties

  1. wiel schreef:

    ik wil wels eens een leuken damens die mijn eens lekker pijpen doet en alles inslik het is nog niemans dat gedaan heeft

  2. Hoerenloper . schreef:

    wiel de wallen is dat een hoerenbuurt ergens in Nederland , beste vriend een hoer u pijpen vergeet het maar ejaculeren en dapper betalen hoeveel klanten moet een hoer onvangen elke dag of nacht denkt gij ? genoeg of een fameuze rammeling van haar pooier .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.