Elkaar aankijken tijdens de seks

Elkaar aankijken tijdens de seks

-
Op:
-

Als je de ander wilt zien genieten tijdens de seks, dan kun je zo op of naast de ander gaan liggen zodat je zijn gezicht kunt zien. Je kunt elkaar dan aankijken en genieten van elkaar.

Genieten van de seks

Het genieten tijdens de seks kan op verschillende manieren. Je kunt elkaar aankijken, maar je kunt ook van jezelf genieten. Als jij namelijk kreunende geluiden gaat maken dan kan de ander hier volop van genieten. Hij of zij gaat dan lekker mee doen en wordt nog meer opgewonden. Zo kun je de seks namelijk ook steeds spannender en wilder gaan maken.

Kreunen en elkaar aankijken

Je kunt als je van elkaar wilt genieten elkaar eens goed in de gaten houden, kijk elkaar eens aan. Zorg dat je van elkaar gaat genieten en blijf lekker kreunen als de ander dicht bij je gevoelige plekje in de buurt komt. Heb jij er ook al zoveel zin in? Zorg er dan voor dat je samen een lekkere avond gaat krijgen!

Tagged in:, ,

1 Reactie

  1. masturbeerder . schreef:

    Masturbatiecursus moest wij niet leren in een duurbetaalde kostschool kameraden die 4 à 5 jaar ouder waren onze lesgevers en die vroegen na enkele weken kom trek mj eens af beste .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.