elkaars lichaam verkennen

Elkaars lichaam verkennen

Door:
-
Op:
-

Elkaars lichaam verkennen is de eerste keer natuurlijk spannend. Je hebt geen idee wat je gaat tegenkomen, maar het is natuurlijk wel leuk! Het zorgt ervoor dat er wat extra spanningen zijn en vaak ben je dan erg voorzichtig. Je kijkt even de kat uit de boom en als je elkaar eenmaal goed kent dan gaan alle remmen los. Dat zijn dan ook de momenten waar je volop van gaat genieten. Ga ook eens in het donker, of juist in het licht elkaar lichaam verkennen. Doe het tegenovergestelde van wat jullie normaal doen, zo voelt het meteen heel anders. Het zorgt voor nieuwe ideeën, nieuwe spanningen en voor nieuwe fantasieën. Ook overdag kun je het spannend maken en de gordijnen dicht doen!

Ontdekkingstocht naar elkaars lichaam

Als je elkaars lichaam gaat verkennen dan kun je elkaar de nodige aandacht geven. Je kunt met je vingers strelen, je kunt het lichaam met je mond gaan verkennen, tal van manieren om elkaar nog beter te leren kennen. Zorg ervoor dat je op aandacht besteedt aan de erogene zones van je partner zodat deze helemaal wild wordt. Om de ontdekkingstocht naar elkaars lichaam nog leuker te maken kun je eens experimenteren met bodypaint of -olie. Op DeSexShop.nl vind je een ruim assortiment aan bodypaint, olie en zelfs poeder. Al deze producten kun je heerlijk uitsmeren of strooien over het lichaam van je partner. Daarna kun je je partner overal zoenen en likken terwijl je geniet van zinnenprikkelende smaken die jullie ontdekkingstocht nog opwindender maken.

Inspelen op elkaars gedrag

Er kan meteen in worden gespeeld op het wilde gedrag van je partner, maar je kunt de ander ook verder verleiden en zorgen dat je partner nog wilder wordt. Kijk eens hoelang je partner het vol kan houden als je hem of haar gaat verleiden. Na een tijdje is er een moment waarop je je moet laten gaan want dan kun jij het ook niet meer houden. Elkaars lichaam verkennen is nog fijner als je je helemaal kunt laten gaan. Laat je dus lekker gaan en geniet van elkaars lichaam. Zorg dat je zijn of haar lichaam zo goed kent dat je elkaar altijd kunt verleiden, waar je ook bent. Dat is pas echte liefde en passie!

Hoe verleid jij je partner als je zin hebt in seks?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.