Opwindende muziek

Opwindende muziek

Door:
-
Op:
-

Opwindende muziek

Misschien wordt de ander wel zo opgewonden dat hij aan je gaat zitten en waar gaat het dan eindigen vandaag? Je kunt het eens proberen, want de opwindende muziek werkt bij iedereen anders, sommige mensen krijgen dan meteen zin in seks, de ander wil een uitgebreid voorspel op de maat van de muziek, het kan allemaal!

Mee doen op de maat van de muziek

Als je samen in bed ligt en je hebt opwindende muziek aan gezet, dan kun je samen genieten van de muziek. Je kunt mee doen op de maat van de muziek, als je aan het kussen bent dan kun je de tongen met de muziek mee laten doen, maar ben je aan het beffen of pijpen dan kun je je handen en tongen op de maat van de muziek mee laten doen. Het kan voor de ander erg opwindend zijn! Zeker het proberen waard dus waar is die opwindende muziek?

Genieten van de muziek

Lekker samen op bed liggen kan ook fijn zijn, samen luisteren naar de muziek. Neem de tijd om samen te luisteren en wie weet komt er wel een mooi liedje voorbij waar jullie samen worden herinnert aan de tijd dat je elkaar hebt leren kennen. Dat is het mooie aan opwindende muziek. Dan heb je een heerlijke tijd samen in bed en kom je lekker tot rust, tijdens deze muziek kunnen er ook andere dingen  gebeuren, ga het zelf maar eens proberen!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.