Fantaseren en seks

Fantaseren over seks

Door:
-
Op:
-

Seks en fantaseren

Seks en fantaseren kunnen niet los van elkaar worden gezien want de hele dag door denken we na. We denken aan de persoon waar we al langere tijd gek op zijn, we denken hoe het is om met hem of haar in bed te liggen en om te zoenen. Dit is onze fantasie en daar kunnen we het mee doen…of toch niet?

De fantasie werkelijkheid maken

De fantasie die je de hele dag hebt kan natuurlijk zomaar werkelijkheid worden, maar dan moet je hier wel wat mee gaan doen. Laat de andere merken dat je interesse hebt en stel je open voor een leuke dag. Je kunt samen naar zee gaan, samen wat eten ergens en dan samen hand in hand over het strand gaan wandelen. Het is een leuke ervaring en het is goed om nader tot elkaar te komen, op deze manier gaat dat zeker goed komen samen!

Lekker een dagje weg met je fantasie partner

Fantaseren is leuk, maar de werkelijkheid beleven is natuurlijk een stuk fijner! Neem daarom de tijd om dit waar te maken. Regel een leuke dag voor elkaar, ga samen een dagje weg. Zorg dat je daarna ook de tijd voor elkaar hebt zonder andere verplichtingen zo kom je nog nader tot elkaar!

2 Reacties

  1. Kenner. schreef:

    Fantaseren over seks doen gewoonlijk veel mannen vrouwen niet al te snel .

  2. 2 Kijkers schreef:

    Laat ons niet lachen beiden een blinddoek voor uw ogen dan wat ziet men van het lieve lachje van deugd op haar gezichtje ? niet veel

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.