Seks fantasie

Fantasie over seks

Door:
-
Op:
-

Een heerlijke seks fantasie, daar hebben we allemaal wel eens zin in. Maar nu kan het gerealiseerd worden want nu begint het pas echt. De seks fantasie die je nu gaat krijgen is geweldig, dus lees maar eens door.

Drie dagen geleden..

Het begon allemaal drie dagen geleden, ik zag de jongen van mijn dromen voorbij komen en ik werd helemaal heet van binnen en mijn hart begon sneller te kloppen, ik zou hem zo willen zoenen maar ja.. midden in de winkelstraat? Ik heb het niet gedaan, maar ik heb hem een visitekaartje gegeven met mijn nummer er op. Ik liep langs hem en gaf het aan hem, al durfde ik het niet ik heb het gedaan en na vijf minuten kreeg ik een SMS. Wie ben je? Ik stuurde terug, je stille aanbidster..

De leuke start!

Hij vroeg zich af wie ik was, wat ik deed, etc. Ik stuurde hem een bericht met als je dat wil weten dan kun je vanavond bij me thuis komen… daar reageerde hij op met oke. En ja hoor. Om acht uur ging de bel en daar kwam hij aan. Ik had niet zoveel aan en hij stond met open mond te kijken, WOW zei hij. Als ik dat eerder had geweten, hij pakte me vast en begon mij te zoenen, daar lagen we al snel samen op de bank en het bleef niet alleen bij zoenen, we hebben elkaar alle hoeken van de kamer laten zien. Het was de moeite waard en nu zien we elkaar drie keer in de week en we hebben het hele huis al goed gezien en gevoeld!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.