Slipje

Geen slipje

Door:
-
Op:
-

Daarop is ze naar de huisbaas gegaan en een paar dagen later is ze er in getrokken. Ik vond het wel wat vreemd. Een jonge meid, geen vriendje. Weken gaan voorbij maar nooit mannenbezoek, wel meiden.

Het was ineens een drukte van meiden op de stoep. Nu zou dat natuurlijk wel kunnen; wie weet was het een schoolvriendinnen-reunie! Maar een beetje vreemd vond ik het toch wel. Soms zaten er hele ploegen van die jonge meisjes binnen. En het gekste vond ik eigenlijk wel dat het bed dan begon te kraken. Ik hoorde ze giechelen. Een soort kirrend geluid zou ik bijna zeggen. En dat bed maar kraken! Op een mooie zonnige dag hing ik op mijn gemak over de rand van mijn balkon en keek wat er zoal op straat gebeurde.

Toen riep de nieuwe huurster van boven, “He buurvrouw lekker weertje he?”. Ik keek omhoog. Nu moet je weten dat onze balkons niet recht boven elkaar zijn maar schuin boven elkaar. Ik keek omhoog en ja hoor ik keek zo onder haar rok. Ze droeg een rood slipje. “Ja lekker weertje” antwoordde ik. Ik vroeg of ze al met de verhuizing klaar was en of het haar hier beviel. “Ja hoor het bevalt mij hier best, lekker rustig en met verhuizen en inrichten ben ik klaar” antwoordde ze terug. Ik kon er niets aan doen maar ik kon mijn blikken niet meer van dat slipje afhouden. En dan die mooie witte mollige dijen, oh dat deed me goed. “Je moet je bed eens olieen” zei ik, “het kraakt” “Heb je er last van” riep ze terug. “Ik niet hoor” “Oh, dan laat het maar kraken en dag buurvrouw prettige dag verder” en weg was ze. Weg slipje, weg mooie witte billen. Maar het beeld bleef me bij, steeds zag ik het weer voor me. Oh die blanke dijen en ik verbeelde me dat ik nog veel meer had gezien. De volgende dag hoorde ik dat ze de meubels aan het verschuiven was en vanaf dat moment hoorde ik het bed niet meer kraken.

Maar op een dag kreeg ze visite van een meisje die ik in de leeftijd schatte van een jaar of twintig. Nou die had me een paar mooie volle tieten. Wat een ballen en ze droeg een kort rokje. Eenmaal in de week is het mijn beurt om de trap te doen, zoals ook vandaag dus. Dat grietje langs me heen de trap op. Ik kijk naar haar en verdorie nog aan toe die meid had geen slipje aan d’r kontje. Ik keek zo tegen d’r blote kont en dijen. Die billen wreven toen ze ze trap opging lekker langs elkaar en ik zag telkens d’r schaamhaar ertussen door komen. Ja, je maakt wat mee op zo’n trap. Een paar minuten later staat er weer zo’n grietje te wachten tot ze er door kan.Ik stond in de weg met mijn emmer, begrijpt je? Ik laat haar door. En verdorie als het niet waar is. Ook dat meisje had geen slipje aan. Ik wist werkelijk niet wat me overkwam. Ik denk, zal dat nou mode wezen of zouden die meiden zo geil zijn dat ze zich geen tijd gunnen om een slipje aan te trekken. Een bos haar zeg onder aan die pruim van haar. Het leek wel het oerwoud in donker Afrika. En een lekkere jonge billen dat die meid had een weldaad voor het oog. Ik denk wat gaan die meiden daarboven doen. Daar moet ik het mijne van hebben. Wat ik anders nooit doe dan nu ook maar de trap naar drie hoog schoongemaakt.

Toen ik bij de deur was van mijn bovenbuurvrouw kon ik het niet nalaten door het sleutelgat te gluren. Nou werkelijk zeg ik wist gewoon niet wat ik zag. Heet eerste meisje gaf mijn buurvrouw een tongzoen en streelde over een van haar mooie borsten. mijn buurvrouw liet het allemaal begaan, die vond het blijkbaar wel best. Die ene griet die het laatst naar boven kwam trok de rok van mijn buurvrouw uit en dook meteen met haar gezicht tussen haar dijen en begon daar als een wilde haar dijen te likken. Terwijl de broek van de buurvrouw nog niet eens uit was. Ik durf te wedden dat die likkende meid goed geil was. Even later, ja hoor, daar ging ook het slipje van de buurvrouw uit. Ik keek, omdat ze recht voor de deur zat, recht tegen d’r spleet aan. Ik moest even gaan verzitten want ik kreeg kramp door de steeds dezelfde houding.

Toen ik weer door het sleutelgat keek zat ineens die andere griet in de stoel en ze was spiernaakt. Ze had haar been omhoog getrokken terwijl de beide anderen aan haar tieten zaten te friemelen. Die meid had me toch een knots van een vibrator in haar hand. Opeens steekt ze in een keer dat hele ding in haar kutje. En maar heen en weer gaan met dat ding. In uit, in uit aan de lopende band. Met haar linkerhand zit ze d’r kittelaar te bewerken. Op hun schoenen met naaldhakken na waren alle drie meiden nu spiernaakt. Heerlijke tieten hadden die meiden. De bevallige meisjes gingen te keer alsof hun leven er vanaf hing. Ze bewerkten elkaars geile spleetjes. Ik legde mijn oor aan het sleutelgat en ze hijgen en steunen. “Oh Lilly lik me kirde mijn buurvrouw. Ik herkende haar stem. “Stap die grote penis er bij mij in” Ik keek weer snel door het sleutelgat. Een van de meisjes had een behoorlijk grote kunstpik in haar hand. Ze duwde hem met een flinke stoot in de sappige kut van de buurvrouw die voorover gebukt stond. De geile meid gilde als een mager speenvarken toen de knots haar kutje binnendrong.

Ik keek recht tegen haar geile kont. Het was net en film. Ik zag hoe de schaamlippen uiteen weken toen de pik er in en er weer uit ging. Alle meiden kreunden nu in koor; alledrie hadden ze een voorwerp wat lang en stijf was en ze lieten die dingen in hun kutjes heen en weer gaan die intussen wel goed nat zouden zijn van het geilen. Ik kreeg het er zelf warm van. Dus dat was wat ze deden. Toen zag ik een van de meisjes klaarkomen. Oh wat ging die meid tekeer. Ze tolde als een dolle over de vloer. Haar volle tieten wipten op en neer in het ritme van haar bewegingen veroorzaakt door haar orgasme. De lange harde staaf of vibrator of wat het ook was stak nog in haar spleet. Ik kon dit duidelijk zijn want ze lag met wijd uiteen gespreide benen nog steeds op de vloer te kronkelen en ik keek recht tegen haar geile spleet aan. Ze kroop nu van louter geilheid over de vloer en kreunde en kermde nog steeds.

Ik keek naar de andere twee die elkaar heftig zoenden en opgewonden elkaars borsten likten. Ze staken om beurten een vinger en een kunstpik in hun kutje. Dan weer eens de kunstpik in hun mond en dan weer in hun kut. Ik voelde hoe mijn kut nat begon te worden en dat was in lange tijd niet meer gebeurt. Wat had ik graag de deur open gedaan en hun stuk voor stuk laten merken dat ik ook geil was en wel mee kon doen.

Tja ik heb ook een tijd een geile vriendin gehad. En we hebben elkaar ook regelmatig klaargemaakt. Vingeren, beffen enz. Ze moest flink te keer gaan en gillen en kreunen van geilheid als ik haar bewerkte. Ik bleef intussen door het sleutelgat kijken en zag dat mijn buurvrouw ook klaar kwam. Ze begon te gillen en ze wipte van de stoel omhoog en weer terug. Dat had ook tot gevolg dat haar tieten op en neer wipten. Dat was wel een geil gezicht. Ze zakte daarna terug in de stoel en bleef doodstil bijna onbeweeglijk zitten, waarschijnlijk nagenietend van het hevige klaarkomen. Ook bij haar stak de kunstpenis er nog in.

Ik hield het niet meer uit van geilheid, gooide de deur open en stormde naar binnen. Rukte meteen mijn rok naar beneden en trok tevens met een ruk mijn slipje uit. “Zo nu zal ik jullie eens laten zien wat beffen is, want dat hebben jullie nog niet gedaan. Ik stapte meteen door naar het derde meisje die nog niet haar hoogtepunt had gehad. Ik duwde haar op de grond, trok haar benen uiteen en dook meteen met mijn gezicht tussen haar benen en drukte mijn mond op haar natte geile spleet. Ik aarzelde niet om ook meteen aan de schaamlippen te gaan zuigen en met mijn tong haar spleet te bewerken. Ik likte en zoog net zo lang tot ze begon te kreunen en te kronkelen. Intussen stopte mijn buurvrouw een kunstlul in mijn natte kut en begon haar vriendin aan mijn kontgaatje te likken.

Het duurde maar even toen kwamen we beiden gillend klaar.

“Nou buurvrouw we wisten niet dat jij mee wou doen. Dan roepen wij je de volgende keer er bij om mee te doen”

15 Reacties

 1. bb schreef:

  nou nou geile sletjes echte bakjessss

 2. thefinisher schreef:

  had iets langzamer verteld kunnen worden maar wel geil opgegeschreven.

  ik kan me er in vinden ….

 3. Patrick schreef:

  erg opwindend!!!!!!!!! ik ben erg geil van geworden

 4. hoi schreef:

  heber een stijve van….zu t wel op film willen hebbe

 5. John schreef:

  Wat een ontiegelijk slap verhaal enne moest je de bus halen of zo?? zo schrijf je geen verhaal waarschijnlijk heeft de schrijver geen sex ervaring.

 6. Daniel.. schreef:

  Nou ik vond het niet slecht, maar wel makkelijk vertelt had wel meer spanning in mogen zitten!!!

 7. chris schreef:

  lkkr geile wijven, heb een stijve gekregen ga nu lekker rukken.

 8. Ml schreef:

  Hmm ik vond het een beetje soft,
  mocht wel iets intiemer allemaal.
  Waneer komt er weer een volgend veraahl?

 9. Yu-Yan schreef:

  beetje slappe hap eigenlijk maar wel een mooie fantasie

 10. jaapie schreef:

  m’n paal is hard dus een mooi verhaal

 11. Oo ja schreef:

  Ik heb me erbij gerukt
  hij is zo hard als ik weet niet wat

 12. Oh ja schreef:

  En ik ben net 13

 13. ja ja schreef:

  ik kreeg er gewoon een harde van

 14. Jongeling . schreef:

  Op een warme zomerdag dan zaten een vriend en ik op een terrasje enkele tafels van ons zat een jonge blonde poes met een flinke neger ze lachte lief en knipoogde op mij , ze opende haar benen en ja geen slipje , de neger gaf haar een som geld en verdween ze stapte ook op maar stopte aan ons tafeltje en gaf mij een briefje met telefoon nummer ( ik begreep het direct ) het was een luxe hoertje ( call girl ) ik telefoneerde en ging 20 minuter later naar het appartement waar zij woonde tikje op de deur en deze ging open de blonde poes stond er met een lichte kamerjas zoals een gordijn , ik zag alles van haar mooi lichaam schone borsten en ja ook een geschoren kutje , ze kuste mij en zegde " kom doe mijn kamerjas maar open en werp die weg " ik kreeg kaken zo rood als een kriek ze lachte en haar woorden " de eerste keer dat gij een naakte vrouw ziet " ? ze ontkleede mij en zag naar mijn kleine piemel ,zoetje de kanjer van een fluit van die neger juist de dikke fluit zoals die van een veulen wel die kreeg ik in mijn kutje maar hij betaalde mij het dubbele van mijn prijs , wel u ontgroenen kost u niks , het is immers een groot plezer voor mij , afwisseling kom zuig eens dapper en ik speel al met uw testikels , dan trek ik u af maar niet te lang ( kom lieve snaak lik eens dapper aan mijn kutje uw tong rond de clitoris wel dat is een klein lipje en bezorgt de vrouwen een hels genot als dat er niet bij is ( het voorspel neen dat is niks voor ons dan ) wacht even zal u 69 eens leren ik eronder en zij likte en zoog aan mijn fluit , ik moest haar kutje kussen en likken , ja alles was gedaan en ik den dat zij werkelijk gelukkig was om een tiener te ontgroenen , hier is mijn telefoon en GSM nummer als ge goesting hebt en ik natuurlijk vrijen tijd wel stuur dan SMS , het was werkelijk zalig van eens een flinke snaak zoals gij te kunnen ontgroenen en te pijpen ja elk fotomodel of hoertje hebben allen een geschoren kutje de meeste mannen hebben dat liever als de kut met haar ( oudere hoeren die bijna afhaken wel die hebben nog liever kut met een bos wol )

 15. lekker schreef:

  oeff mn kut is nat nu

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.