Topless vrouw

Geen Topless vrouwen deze zomer

Door:
-
Op:
-

Dat blijkt uit een enquête van dameblad Top Santé. Er zijn ruim ruim 2000 vrouwen ondervraagd. 17% van de vrouwen gaf aan het helemaal niet op prijs te stellen wanneer mannen naar hun borsten staren daarom willen vrouwen niet topless liggen.

De resultaten van deze enquête is dat de vrouwen redelijk tevreden zijn over hun borsten. Als esthetische borstoperaties volledig zouden worden vergoed dan voelt 57% daar niets voor. 52% heeft “wel eens twijfels” over hoe zij bedeeld is. 21% denkt dat haar borsten te klein zijn, 19% heeft problemen met de vorm en 12% vinden hun borsten te groot.

De Mannen zijn vaak goed te spreken over de borsten van hun partner. Van de ondervraagde mannen zegt 91% het niet nodig te vinden dat zij iets aan haar borsten laat veranderen. Bovendien vindt hij het helemaal niet vervelend als andere mannen naar haar borsten kijken.

2 Reacties

  1. bewonderaar . schreef:

    Ja wat is er nu het mooiste aan het lichaam van een tienermeisje en van de ouderen , mooie borsten natuurlijk en zij hebben een voordeel tegenover mannen , als die in erectie zijn moesten zijn op een strand het broekje steekt vooruit sommige vrouwen zullen wel lachen ja hun mooie borsten tonen en ermee pronken als het nog geen afhangers zijn , en hun kutje geschoren of met dons erop doet geen enkele man lachen .

  2. strandloper . schreef:

    Geen topless deze zomer wel gans naakt dan zoals in Naturisme , de borsten van een vrouw zijn natuurlijk het allermooiste maar waarom hun kutje niet laten zien met haar of geschoren kies zelf .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.