Gemaskerd bal

Gemaskerd bal

Door:
-
Op:
-

Gemaskerd bal

Het is 20.00 uur, tijd om te gaan. Je rijdt de auto voor, verkleed als James Bond, incl. een masker van Pierce Brosnan. Onherkenbaar door dit masker. Nu verwacht iedereen natuurlijk dat er ook nog een Femme Fatale op het bal verschijnt naast Pierce (een Famke Jansen) of een betoverende computer-expert als Izabella Scorupko. Zoals in Golden Eye.

Tegendraads als zo vaak heb ik besloten om als de illusionist Hans Klok te gaan, maar dan een vrouwelijke.  Ik heb een rokje aan. Niet strak, meer collegeachtig, maar wel kort en roze met witte kleuren. Een bijbehorend topje. Hoge roze pumps met een doorzichtige hak. Natuurlijk heb ik mijn hoge hoed bij me (maar dan als handtas). Wat er allemaal in mijn handtas zit laat je gaandeweg het feest wel weten.

Eén ding wil ik je al wel vertellen, ik heb me enigszins voorbereid.
De Micro Bullet heb ik al ingebracht en in plaats van Lipstick had ik wat Eetbare bodypaint op mijn lippen gedaan (al heb ik moeite om het er op te laten zitten… het is zo lekker).

Op dit moment heeft James de afstandbediening nog, maar we hebben afgesproken dat hij deze ook aan iemand op dat feest mag geven. Ik weet dan dus niet we deze heeft…

Om onherkenbaar te zijn heb ik het masker van de liefde van Satijn op mijn ogen. In het midden heb ik wit satijnen gaas gezet zodat ik er doorheen kan kijken. Mijn lippen zijn knalrood en mijn goud blonde haar valt losjes over het masker.

Zodra we de oprit verlaten lopen de rillingen even over mijn lijf. We gaan het onbekende tegemoet en dat is maar wat spannend!

Op het feest aangekomen staat er iemand te wachten die onze auto wegrijdt naar de parkeergarage. Fijn zo, scheelt weer lopen!

Binnen gekomen worden we vriendelijk en enthousiast welkom geheten door onze vrienden. Tenminste…dat denken we, maar ze zijn verkleed als De Phantom en zijn muse (van de Phantom of the opera).

De entree ziet er geweldig uit wat een glitter en glamour.
Prachtig, je waant je gewoon in een fantasiewereld.
Ik voel me bijna Alice in Wonderland! Maar dan voor volwassen mensen.

James gaat voor ons een cocktail halen, ik besluit om wat rond te gaan kijken.

Zodra ik alleen ben komt er een waanzinnig knappe man bij me staan.
Hij stelt zich voor als Zorro (Antonio Banderas).
Mijn hemel: ik smelt bijna! Hij vraagt of ik me goed vermaak.

Op dat moment ziet James ons spreken, gelijk voel ik de Micro Bullet zacht trillen. Ik kan bijna geen woord uitspreken, alleen mijn mond staat open. Zorro vraagt of het gaat. Ik antwoord met een piepstem dat het goed met me gaat. Gelijk voel ik mijn slipje wat nat worden. De golven van genot doorstromen mijn lichaam. Heel heftig het liefst zou ik Zorro bespringen. Maar ik kan me inhouden. Gelukkig, het trillen is gestopt. De boodschap is duidelijk, mijn gedachten zijn weer bij James.
Ik wens Zorro een heel fijne avond en loop richting de bar waar James glimlachend met 2 cocktails in de hand op mij staat te wachten.

“Ik kon het niet laten”, zei hij.  “Toen ik je zag praten moest ik toch op één of andere manier je aandacht trekken”. “Nou, dat is je goed gelukt!”gierde ik. “Mijn hemel!”

Het feest was in volle gang. De muziek was uitbundig, net als de mensen. We dansten, dronken cocktails en ontmoeten allemaal nieuwe mensen. Van wie we niet wisten wie ze nu eigenlijk waren.

Het was een super net feest, wat mij erg baldadig maakte. Ik wilde spanning, vertier. Ik vertelde James dat hij over 5 minuten het volume van de Micro Bullet langzaam op moest voeren. Ik had besloten naar het toilet te gaan om daar de ergste stoom af te blazen met de Rabbit Sleeve. Zo had ik genoeg tijd om deze uit de tas te halen en om de Micro Bullet te doen. En mij heerlijk te laten overspoelen met de gevoelens der lust.

Wat ik niet wist was dat James de afstandsbediening had gegeven aan een andere dame, verkleed als Xena (Warrior Princess). Hij had haar wel verteld over 5 minuten wat te gaan spelen met de afstandsbediening. En dat ze zich absoluut niet in moest houden.

Ik had geen idee! Wat me alleen opviel was dat ik ene Xena en haar roodharige vriendin erg zo vaak tegen het lijf liep en dat ze zaten te smoesen als ze me zagen, maar ja dat kan allerlei redenen hebben.

Bij de damestoiletten aangekomen stond er echt een enorme rij. Oeps dat ging echt langer duren dan 5 minuten! Ik bedacht me geen moment en rende de trap op naar boven. Daar was het iets rustiger dan beneden, maar nog steeds veel mensen. Maar ja, er was nu geen tijd om een rustig plekje op te zoeken, want die was er gewoon niet! Ah, een leren bank met een tafel ervoor, ook goed!
Ik was zo onrustig vanwege de spanning die opkwam in mijn lijf dat ik niet wist hoe snel ik die tas open moest krijgen om die Rabbit Sleeve er uit te frummelen. Mijn onrust bleef niet onopgemerkt, al had ik dat zelf niet in de gaten.

Vanaf de andere kant van de ruimte werd ik in de gaten gehouden door Xena en haar handlanger. Al had ik geen idee wat zij aan het bekokstoven waren. En dat kon me op dit moment ook echt niets schelen. Het enige dat ik wilde was die Rabbit Sleeve!!

Ah, gevonden! Ik was de 2 dames al lang vergeten en graaide de Micro Bullet hardhandig uit mijn kutje. Deze was helemaal nat. Geroutineerd gleed ik de Rabit Sleeve over de Micro Bullet en stopte het duo in mijn slipje.
Net op tijd want de Micro Bullet begon al langzaam te trillen. Wat een timing! Alsof James me kon zien!

Op dat moment gingen de rillingen over mijn lijf. Mijn ogen hield ik dicht en mijn handen voor mijn mond. Niemand kon zo zien hoe ik zat te genieten! Mijn kutje en mijn onderlichaam werden overspoeld door een warme sensatie. Oh, James (lees Xena) voerde de snelheid tergend langzaam op.

Ik kon niet wachten.. zet m harder, zet m harder, oh, toe dan!!!
De Rabbit wiebelde lustig tegen mijn kutje, een beetje tussen mijn schaamlippen. Ik kon hem er wel in drukken, oh, hemels wat een genot.

De dames aan de overkant zat adembenemend naar mijn bewegingen te kijken. Op een gegeven moment kwam de vriendin van Xena bij me zitten. Ze zei niets en zat me sprakeloos en zichtbaar genietend aan te staren. De trillingen werden intenser, ik kon het bijna niet meer houden. Op het moment keek ik op en keek haar recht in haar ogen aan. Plots zoende ik haar vol op haar mond en druk met een abrupte vaart mijn tong bij haar naar binnen. Ze was helemaal overdonderd door mijn actie, maar zoende me in een reflex opgewonden terug.
Ik kreunde een beetje en leunde licht voorover op de tafel terwijl we wild zoenden. Ik was zo geil. James (Xena).. voerde de trillingen van de Micro Bullet nog wat meer op. Echt onhoudbaar! Ik had het gevoel dat ik uit elkaar spatte. Mijn slip was doorweekt, het vocht lekte echt langs mijn benen op de bank. Oh, nog harder, en nog harder!!
De dame gleed met haar hand over mijn kruis en voelde de Bullet wild in mijn broekje trillen. Ze drukte de snuit van de Rabbit harder tegen mijn kutje aan. Ik hield het echt niet meer! Ze zat heel dicht bij me en ik voelde haar ademhaling ook sneller gaan. Ik greep naar de Hoge Hoed en griste de Mini Me uit mijn tas. Mijn handen gleden snel af naar haar lederrok. Snel duwde ik haar slipje opzij en drukt de Mini Me tegen haar kutje. Ineens begon ze te kreunen en wilder te zoenen.
Ze drukte mijn Rabbit nog ritmischer en harder tegen mijn lipppen, ondertussen liet ik de Mini Me zachtjes en dynamisch haar kroontje beminnen. Wat haar nog onstuimiger maakte.

Oh ja, druk je hand er tegen, kom, harder!!
En toen verloor ik al het beetje zelfbeheersing wat ik nog had,ik kwam heel heftig klaar. De rillingen liepen weer over mijn lijf! Ik zinderde nog na. Wat een actie!
De dame die naast me was gaan zitten zat nog passievol te genieten, haar ademhaling was erg diep. Ze kreunde, trilde en kwam zichtbaar klaar.

Plotseling zei ze: “Mag ik me even voorstellen”, zei ze. “Ik ben Gabriëlle en dat daar is mijn vriendin Xena”, van de gelijknamige tv serie, glimlachte ze.
Ze vertelde me dat James Xena de afstandsbediening van de Micro Bullet had gegeven. Dat vond ze helemaal geweldig!

We gingen naar James toe om deze verslag te doen van ons verhaal.
Later die nacht zijn we met zijn vieren naar ons appartement gegaan waar ik alles wat ik nog in de hoed had er uit haalde om hun beide verder te betoveren.
Ben jij ook enthousiast geworden over dit verhaal en de Hoedtas die onze vrouwelijke Hans K. meegenomen had naar het feest?
Bestel hier de Hoedtas en probeer alles uit wat daar in zit!
Niet alles wat in de Hoedtas zit is gebruikt op het feest, dus laat je eigen fantasie de vrije loop………

1 Reactie

  1. Man die ploegenwerk deed schreef:

    mijn vriendin vroeg mij " wat denkt ge van met eens te amuseren met 2 vriendinnen met carnaval " ik zegde poes doe maar ik moet morgen weg werken ga slapen nu " maar opletten niet teveel zuipen als ge zat zijt dan zijn er dikwijls halve heiligen elke zondag naar de kerk hun groot plezier is dan gemaskerd aan de borsten tasten en zelfs zeggen " wilt gij eens neuken met mij " ? maar eerst mijn piemel afzuigen .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.