Zwoele avonden tijdens de vakantie

Geniet van de zwoele avonden

Door:
-
Op:
-

Je hebt meteen zin om een duik te maken, hoe ga je dat voor je zien? Lekker met je kleding er in duiken of toch maar even omkleden? Eenmaal aangenomen in de hotelkamer wordt het alsmaar spannender. De ramen zijn open en als mensen vanuit buiten goed kijken, kunnen ze zien hoe jullie je omkleden, maar daar merk je niets van. Je bent alleen maar bezig met elkaar, elkaar helpen omkleden zodat je samen een frisse duik kan maken in het zwembad.

Hoe gaat het verder?

Ineens kijken jullie elkaar aan en vliegen de vonken er vanaf. Het wordt tijd voor meer, laat de zwemkleding nog maar even wachten, eerst even het hotelbed uitproberen en daar lig je samen. Helemaal zwetend tegen elkaar aangeplakt, maar de seks was heerlijk! Even uithijgen, vlug de zwemkleding aan, je rent door het hotel heen naar het zwembad en maakt er een spelletje van wie er als eerste in het zwembad ligt. Even lekker afkoelen samen, zouden ze wat hebben gemerkt?

Zwoele avonden

Op vakantie heb je lange zwoele avonden, samen buiten zitten en na genieten. Als het echt warm is kun je nog een duik maken in het zwembad en kijk dan eens hoever je in het water durft te gaan. Durf jij elkaar te verleiden in het zwembad en daarna lekker naar het hotel te gaan en het samen af te gaan maken? Probeer het maar eens uit en ontdek hoe heerlijk de seks dan kan zin op de heerlijke zwoele vakantieavonden.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.