de eerste keer

Genieten van de eerste keer seks

Door:
-
Op:
-

De eerste keer is altijd spannend. Je hebt er heel veel zin in, maar hebt geen idee wat je moet verwachten. Dat kan er voor zorgen dat spanningen en je zenuwen de overhand krijgen. Dat is natuurlijk niet bevorderlijk voor het plezier. Probeer je daarom te ontspannen en zorg ervoor dat je samen gaat genieten van elkaar. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt. Als je partner al eens seks heeft gehad, kan hij of zij je op je gemak stellen.

Genieten doe je samen!

Als je weet wat je kunt verwachten dan is dat al een stuk geruststellender. Je kunt het er samen dan eens over hebben hoe dat het is om de eerste keer seks te hebben. Misschien heb je ook wel vrienden of vriendinnen die de eerste keer hebben meegemaakt. Dan kun je er ook met hen over praten. Misschien kunnen ze je tips geven en vertellen hoe zij het ervaren hebben. Bij je partner kun je aangeven dat je het wat spannend vindt. Hij of zij kan je dan geruststellen en vertellen wat je kunt verwachten.

Tips voor de eerste keer seks

Voor de eerste keer seks geven we je graag wat tips:

  • Zorg dat je ontspannen bent.
  • Zorg dat je alleen doet wat je echt wilt
  • Vertel de ander van tevoren dat je het spannend vindt, de ander kan hier dan rekening mee houden.
  • Neem de tijd voor elkaar, zorg dat je elkaar lief hebt en liefhebbende woorden tegen elkaar zegt.
  • Zorg dat je niet gestoord kunt worden.
  • Kaarsjes en rustige muziek kunnen je meer in de stemming brengen. Als je hier zin in hebt, zorg hier dan van tevoren voor. Dan is er op het moment zelf meteen een fijne sfeer en heb je hier geen stress van.
  • Let goed op de signalen van de ander. Je kunt de ander gerust stellen door hem of haar goed vast te houden en lief te hebben. Doe het rustig aan en geniet!

1 Reactie

  1. leerling . schreef:

    Eerste seks hoe moet ik dat doen ? beste les is seksen met een weduwe of vrouw die gescheiden is of een wijf die al niet meer kan tellen hoeveel mannen ze al in bed gekregen heeft ( gepensioneerde hoer ) die nog iets mag bijverdienen ook .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.