Seks in bed

Gewoon seks in bed!

Door:
-
Op:
-

Als je van het uitproberen bent kun je eens gaan genieten van seks in bed, het bed heeft namelijk een aantal kanten die je kunt proberen en je kunt de rollen eens omwisselen. Jij kunt bovenop en dan de ander.. het wordt een spannende tijd in bed samen!

Iedere avond in bed?

Je kunt er voor kiezen om iedere dag seks in bed te hebben, maar je kunt het ook op andere plaatsen hebben. Vaak ligt het er aan of dat je al langere tijd in bed ligt en of dat je partner meteen mee naar boven komt. Als je tegelijk naar boven gaat kan de plaats namelijk wel eens wisselen als je van elkaar weet dat je zin hebt..

Afwisseling

Voor seks is afwisseling belangrijk en als jij de seks in bed lekker vindt kun je daar ook afwisselende dingen doen. Denk hierbij eens aan de seks die jij fijn vindt, maar ook aan het voorspel, kaarsjes, muziek en verschillende standjes. Je kunt het allemaal eens gaan proberen en dan heb je voor de seks in bed genoeg mogelijkheden!

 

1 Reactie

  1. Jonge strippers . schreef:

    Ik verkies nog altijd een zacht donsbed , vroeger als we veel jonger waren dan speelden wij het strippen , we gebruikten teerlingen de poes of ik beveelden bh uit , zuigen en dan broekje uit tot wij spiernaakt waren in het salon hadden wij een POEF dwz een grote ronde soort matras men kon er in liggen , maar weinig gebuikt verdwenen nu , wel ik legde mijn poes erop benen open en lekker haar kutje uitlikken , dan duwde ik mijn piemel in kutje en bevredige haar als het gedaan was wel dan likte ik het kutsapje eruit en zij zoog de sperma die er nog was lekker binnen .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.