Goed voorspel

Aan de slag met een goed voorspel

Door:
-
Op:
-

Goed voorspel

Lekker samen elkaar een plezier doen en dan samen gaan genieten van de heerlijke seks. Hoe staat het er voor als je seks hebt met een ander? Wil jij de ander een plezier doen of je mee in de leefwereld van de ander? Begin dan met een goed voorspel.

Grenzen verleggen

Het voorstel is belangrijk maar je kunt ook de grenzen eens verleggen en niet altijd aan de slag gaan met standje 69. Durf de ander ook eens in je eentje te verwennen kijk stiekem dan even naar boven of dat de ander het fijn vindt. Ligt hij of zij te kreunen? Dan hoef je niet bang te zijn en zit het vast wel goed!

Kreunen van genot

Tijdens het voorspel kun je lekker aan het kreunen zijn van genot. Vind je het zo lekker en wil je dat de ander laten merken? Houd je dan niet in en stuur de ander in de goede richting. Neem even de tijd om de ander lekker te laten genieten. Trek er even de tijd voor uit en je kunt samen de hele avond genieten eerst van een lekker lang voorspel en daarna kun je lekker samen genieten van heerlijke seks. Door een goed voorspel schiet de penis zo de vagina in, dan gaat de seks pas echt lekker worden!

1 Reactie

  1. Joske . schreef:

    Af en toe dan kijk ik eens naar een filmpje op computer waar 5 mannen gangbang doen met een tiener van 19 jaar , die 5 mannen staan er te lachen maar hebben allen een halve erectie ( nog niet stijf ) neen dat is zever iets dat niet te begrijpen is maakten wij al dikwijls mee , wij zijn namelijk met 2 koppels en gaan graag zonnen in naturistenclub , er zijn tieners – oudere mooie vrouwen , wel bij de mannen zien wij geen erectie en men begaapt er alleman niet , maar als wij thuis komen en wij gaan in de badkamer wel bij het ontkleden van uw lieve vrouw of vriendin dan staat uw piemel al stokstijf ( neen viagra ) hebt ge niet nodig dan spelen en u voorbereiden om te seksen en als er geen leuk voorspel is , wel dan heeft een vrouw geen genot het vingeren of likken aan de clitoris dat doet hen werkelijk enorm veel deugd als ge haar benen opend en direct uw piemel erin wel veel mannen ejaculeren nogal snel , wat volgt ? de stroom valt uit penis is niet meer stijf gedaan , ja een man heeft dan het genot met te spuiten zoals bij masturberen en de vrouw die heeft geen genot gekend , als sommige vrouwen seksen met een andere man ( partnerruil ) en de andere daar hebben ze enorm veel genot mee , wel sommigen zouden u wel aan de kant kunnen zetten denk ik .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.