Seksstandjes

’s Werelds grootste collectie seksstandjes

Door:
-
Op:
-

Vanity Fair wil, met behulp van haar lezers, namelijk de ultieme online Kama Sutra samenstellen. Het populaire maandblad komt een dezer dagen met een heuse Wiki-Kama Sutra, een wiki waar ieder zijn of haar favoriete seksstandjes aan kan toevoegen. Omdat seks een universeel thema bij uitstek is, hoopt Vanity Fair op een wereldwijde respons. Wanneer je op nieuwe ideeën wilt komen of juist je lievelingsstandje wilt delen met de rest van de wereld, dan moet je zeker verder lezen.

Seksstandjes in een online encyclopedie

Het magazine Vanity Fair wil met haar Wiki-Kama Sutra (of WikiSutra) de ultieme verzameling standjes samenstellen. Het dient een wereldwijde online encyclopedie te worden waar lezers zelf hun meest avontuurlijke standjes aan toe kunnen voegen. Het kan hierbij gaan om standjes die simpelweg plezant zijn, maar ook om zeer ingewikkelde en uiterst grappige seksstandjes. Als je een standje wilt doorgeven (via vfdaily@vf.com), dan moet je je bijdrage wel voorzien van eigen tekst en uitleg en natuurlijk een gedetailleerde beschrijving. Wanneer Vanity Fair eenmaal voldoende seksstandjes heeft verzameld, dan zal deze ze online publiceren – inclusief alleszeggende illustraties!

Seksstandjes – Conclusie

Als je wilt bijdragen aan de Wiki-Kama Sutra van Vanity Fair moet je natuurlijk niet aan komen zetten met klassiekers en ‘all time favourites’ als het missionarisstandje, op z’n hondjes, lepelen of amazone. Een zo compleet mogelijke verzameling seksstandjes krijg je immers niet zonder je fantasie te gebruiken. De verzameling wordt pas echt de moeite waard als mensen hun best doen om nieuwe – of in ieder geval vernieuwende – seksstandjes te verzinnen. Kortom: om het onderste uit de kan te halen en dit initiatief tot een succes te maken dienen zoveel mogelijk mensen mee te werken en ook echt hun best te doen.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.