Halal Erotiek

Door:
-
Op:
-

De topspeler in de erotiekbusiness Beathe Uhse gaat erotische producten speciaal voor moslims op de markt brengen. Nogmaals, denk hierbij niet aan dildo’s of vibrators. Het betreft verzorgende crèmes, massage oliën en glij-middelen. Daarnaast staat later ook lingerie op de planning. Beathe Uhse gaat samenwerken met El Asira, wat een Amsterdams bedrijf is welke halal-artikelen voor sensualiteit maakt.

Als we het over het assortiment gaan hebben spreken we van sfeerverhogende lotions en sensuele verzorgingsproducten. Dankzij deze producten zal de schoonheid van de vrouw optimaal tot haar recht komen.

Volgens de net genoemde bedrijven is er een ongelofelijk groot animo onder de moslims voor deze producten. Ze zijn dan ook van plan om deze producten te verkopen via drogisterijen en parfumeries, binnen Europa, maar ook in andere delen van de wereld.

In de winkels van Christine le Duc zullen de producten niet aangeboden worden. Dat is zo omdat deze producten min of meer haaks staan op de achterliggende gedachte van de halal-producten.

Alle artikelen zijn dus halal. Daarbij gaat het niet zozeer om de ingrediënten maar om de verpakking, uitstraling en bedrijfsvoering.

Veel verzorgingsproducten zijn inhoudelijk sowieso al halal. Maar je hebt er merken tussen die gebruik maken van boeddhistische teksten en symbolen. Dit doet  Beate Uhse echter niet. Ook zijn er geen halfnaakte dames te zien op de verpakking.

Al met al dus een vernieuwend concept waar veel moslims blij mee worden kunnen gemaakt!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.