LibidoForte

LibidoForte

Door:
-
Op:
-

Bijna elke man heeft wel eens dat zijn erectie het laat afweten. Dit kan komen door zenuwen, te veel alcohol of geen zin in sex (met die persoon). Hoewel dit vervelend is, spreek je in dat geval niet van een erectieprobleem.

Hardere erecties. Langer kunnen genieten van seks! Meerdere hoogtepunten bereiken!

Dat is wat iedere man wil, en hun partners natuurlijk ook! Maar -om welke reden dan ook- soms wil het niet helemaal lukken. Is daar dan helemaal niets aan te doen? Natuurlijk wel! Verminderde seksuele energie bestrijden met 100% natuurlijke kruiden, dat kan!!

Libidoforte is bedoeld voor al die mensen die, om wat voor reden ook, wel eens minder goed seksueel presteren. Ook stress en oververmoeidheid vallen hieronder.

De voordelen van Libidoforte op een rij:
geen negatieve bijwerkingen
ondersteunt de seksuele energie bij man en vrouw
werkt snel en blijft uren achtereen werkzaam
per keer is inname van slechts 1 capsule vereis.

Wat is Libidoforte?
Libidoforte is een product wat al reeds jaren in Azië wordt gebruikt om de seksuele energie bij mannen te stimuleren. Deze verbeterde seksuele energie helpt u om gemakkelijker een erectie te krijgen. Tevens versterkt het ook de lustgevoelens, zowel bij man als vrouw!

Doordat het de lustgevoelens versterkt zult u merken dat het gemakkelijker wordt om meerdere malen achtereen een hoogtepunt te behalen.

Werkt Libidoforte echt zo goed?
Gebruikers van Libidoforte zijn zeer tevreden over het behaalde resultaat. Dit gevoel kan meerdere uren aanhouden en u zult merken dat u gedurende deze tijd seksueel zeer actief kunt zijn.

Voor en na gebruik van LibidoForte

De oorsprong van Libidoforte:
Libidoforte vindt zijn oorsprong in het oude China. Een voorloper van dit product werd honderden jaren geleden in China gebruikt om keizers en andere hoogwaardigheidsbekleders van de nodige (extra) seksuele stimulans te voorzien. Het liefdesspel was ook in die tijd een zeer belangrijke bezigheid en mannen die over extra langdurige en hogere seksuele prestaties beschikten, genoten meer aanzien. Om aan die voorkeursbehandeling te voldoen namen zij ook grote hoeveelheden prestatiebevorderende planten en kruiden. In die tijd was het echter de gewoonte om van deze planten en kruiden een sterke thee te trekken en deze gedurende enkele weken meerdere keren per dag te drinken. Op termijn had dit dan de zo gewenste stimulerende werking.

Deze oude formule werd enkele jaren geleden teruggevonden door Oosterse voedingsdeskundigen. De kennis over deze planten en kruiden werd door deze deskundigen als basis genomen en middels een intensieve samenwerking met Westerse collega’s, – volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten-, zijn zij er in geslaagd om deze omvangrijke kruidenmix te reduceren tot slechts een capsule. Libidoforte!

Probeer & bestel Libidoforte hier!

Alle informatie op deze site dient als informatievoorziening en is niet bedoeld als vervanging voor raad die gegeven is door uw eigen dokter of ander medisch personeel.

1 Reactie

  1. Keurder schreef:

    De rechtse foto met fameuze erectie ( stijve ) is normaal bij mannen maar op computer ziet men veel mooie vrouwen en de man staat er met de linkse foto ( slapjes ) met een naakte vrouw in badkamer erectie 100 % men kan er dan een handdoek ophangen als amusement .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.