Maak je hier niet druk om tijdens de seks

-
Op:
-

Vrouwen maken zich tijdens de seks druk over allerlei dingen als nare geurtjes of stoppeltjes. Stop daar maar gelijk mee want waar wij ons over elk detail ontzettend druk kunnen maken, kijken mannen alleen maar naar de grote lijnen. Hij heeft seks. Met jou. Dat is alles wat telt. Over deze elf dingen maakt hij zich niet druk tijdens de seks en jij wel.

1. Gladde benen of niet

Maakt hij een move terwijl jij je benen al een week niet hebt geschoren? Oeps! Als hij maar niet aan je benen gaat zitten, moet je vast denken. No worries, girl! Het maakt hem niet uit of je stoppels of kleine haartjes op je benen hebt. Het gaat hem alleen maar om de seks. Hoogstwaarschijnlijk zullen die haartjes op je onderbenen niet eens opvallen. Toch wat onzeker erover? Dim het licht een beetje (ook gelijk heel romantisch) en hij ziet geen enkel stoppeltje op je benen.

2. Nare geurtjes?

Hij maakt zich echt niet druk over hoe jij downunder ruikt. De meeste mannen houden van je geur down there, of ruiken gewoon niks. Een vagina hoort naar een vagina te ruiken, niet naar bloemetjes. Zorg er gewoon voor dat je elke dag doucht en je vagina er verzorgd uitziet. Hij is allang blij dat zijn jongeheer jouw vagina (weer) mag ontmoeten. Stukjes wc-papier tussen je schaamlippen of slijmerige haren: dat is wel iets om je zorgen over te maken.

3. Harig of kaal

Geen paniek: het is geen ramp als je je bikinilijn een paar dagen niet geschoren hebt. Een paar stoppels daar beneden maakt hem echt niet uit. Het is menselijk en sommige mannen vinden het zelfs sexier. Ze zijn waarschijnlijk toch meer bezig met de seks dan met het kijken naar stoppels. Hij wil gewoon graag met je naar bed en zal nooit zeggen: ‘Nee bedankt, ik voel nog wat stoppeltjes bij je vagina’. Zolang jouw stoppels niet in zijn gezicht prikken, zal hij met genoegen jou plezieren. En anders slaat ‘ie dit keer gewoon het voorspel over als jij dat liever hebt. How cute!

niet-druk-om-tijdens-seks

4. Hoe nat (of niet nat) je bent

Ben je bang dat hij jou té nat vindt? Onzin! Er bestaat niet zoiets als te nat, waarschijnlijk vindt hij het alleen maar geil dat jij zo nat bent door hem. Ben je juist kurkdroog? Ook daar hoef jij je geen zorgen over te maken, hij pakt er gewoon een beetje glijmiddel bij. De ene keer ben je eenmaal iets natter dan de andere keer. Dit verschilt ook per vrouw, dus het is niet iets waarvoor je je hoeft te schamen. En je lief? Die is allang blij dat jij seks met hem wilt hebben.

5. Kutscheetjes

Zijn jullie net lekker bezig ontsnapt er opeens een kutscheet uit jouw vagina. Bijna iedere vrouw heeft dit wel eens meegemaakt en het is iets waar je je totaal niet voor hoeft te schamen. Hij pompt er tenslotte lucht in, toch? Waar jij keihard moet lachen als er per ongeluk wat lucht uit je vagina ontsnapt, concentreert hij zich juist alleen maar op hetgeen wat hij aan het doen was: seks hebben. Dat geluidje? Ach, het maakt de seks voor hem niet minder zolang jij maar niet als een debiel gaat lachen want dat is wel een moodkiller.

6. Hoe jij eruit ziet vanaf onder

Wil hij jouw oraal bevredigen, maar ben je bang dat je buik en borsten vanaf downunder eruitzien als grote hobbels? Ben je mal! Het enige waar het bij hem omdraait, is het jou gunnen van een pleziertje. Hij wil graag dat jij geniet en doet daar zijn best op. Die buik valt hem nog geen eens op en je borsten daar zit ‘ie maar al te graag aan!

7. Luid kreunen of een stille muis

Al zeg je helemaal niks of al kreun je de heleboel bij elkaar, het kan mannen gestolen worden. Zolang hij niet doof wordt door jouw gekrijs, is het prima. Wel moet je even uitkijken met buren of huisgenoten. Je wilt zijn ouders namelijk niet trakteren op een kreunorkest. Het enige dat hij belangrijk vindt, is dat jij geniet van de seks.

mannen-zich-niet-druk-om-seks

8. Klaarkomen of niet?

Lukt het jou niet om klaar te komen tijdens de seks? Of ben je überhaupt nog nooit klaargekomen in zijn bijzijn? Veel vrouwen komen niet tot een hoogtepunt tijdens de penetratie maar juist wel als hij haar vingert of oraal verwend. Neem rustig de tijd en focus niet op het klaarkomen. Hij vindt het niet erg als je niet klaarkomt, zolang jij maar wel geniet. Toch vindt hij het geen probleem als het langer dan een half uur duurt om jou te laten komen. Niets geeft hem een mannelijker gevoel dan jou tot een hoogtepunt te helpen.

9. Je seksgezicht

Jij maakt je druk over het gekke gezicht wat je trekt tijdens de seks, hij wordt er alleen maar geiler van. Mannen vinden dit juist sexy en woest aantrekkelijk want je laat zien dat je geniet van wat hij bij jou doet. Waarschijnlijk is hij zelf ook druk met het trekken van gekke gezichten.

10. Bewegende boobies

Bewegende boobies? Geil, denkt hij! Je borsten gaan tijdens een hevige vrijpartij nou eenmaal goed op en neer bewegen. Mannen denken er niet bij na, en maken zich er daarom ook niet druk over. Ze vinden dat het er juist bij hoort. En hij houdt stiekem wel van bewegende borsten. Doen ze pijn tijdens het bewegen? Je lief wilt ze maar al te graag voor je vasthouden. Of je pakt zelf je borsten om ermee te spelen want dat vindt hij ook helemaal te gek.

11. Dat je niet altijd zin hebt in orale seks

Hoewel hij een blowjob nooit zou afslaan, snapt hij maar al te goed dat jij niet altijd zin hebt in orale seks. Hij snapt het als je meteen naar het ruigere werk wilt gaan. Don’t worry!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.