Seks is belangrijk

Hoe belangrijk is seks voor jou?

Door:
-
Op:
-

Seks kan voor jou alles betekenen in een relatie, het kan ook zijn dat je er niet zo heel veel waarde aan hecht. Het gaat er wel om dat je samen op een lijn zit, zodat je weet waar je aan toe bent. Dat is voor beide partijen belangrijk!

Iedere dag seks of maar af en toe?

Iedere dag seks, hoe denk jij daar over? Of de vraag af en toe seks, hoe zou dat uitpakken? Kijk eens hoe het er bij jou nu aan toe gaat, je kunt het zomaar veranderen als je wilt! Het is goed om samen te praten over wanneer je seks wilt en wat je dan voelt, misschien kun je je partner wel verleiden en heeft diegene juist even een steuntje in de rug nodig of een aanzet om ook in de stemming te komen. Je kunt er zelf eens aan gaan werken en gaan ontdekken hoe dat bij jouw relatie is.

Wat als je partner altijd seks wil?

Je kunt er in mee gaan als je partner altijd seks wil maar je mag ook je grenzen aangeven. Respect en acceptatie is belangrijk in een relatie. Je moet niet van elkaar gaan eisen, je moet juist samen praten en als de een vaak seks wil en de ander bijna niet dan vind je daar samen ook wel een middenweg in. Het gaat er om dat je samen gaat genieten en van elkaar kunt houden zonder belemmeringen en zonder dat je je in moet gaan houden op seksueel gebied.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.