zo hou je het spannend in bed

Zo hou je het spannend in bed!

Door:
-
Op:
-

Ook als je langer samen bent en last hebt van sleur maak je het met deze tips weer spannend in bed! Veel mensen merken dat ze, wanneer ze lange tijd een relatie hebben, de spanning wat afneemt in de slaapkamer. Je hebt vaker even vlug seks en neemt minder de tijd voor elkaar. Voor sommige mensen wordt het op een gegeven moment zelf een ‘moetje’. Dat is natuurlijk zonde van de tijd en van jullie relatie! Investeer daarom in elkaar en in een bruisend seksleven, zo houden jullie het nog jarenlang spannend in bed!

Spannend in bed? Zo doe je dat!

Er zijn een heleboel verschillende manieren om te zorgen voor spanning in bed. Zo kun je mooie lingerie aantrekken, spannende spelletjes spelen, seks hebben bij kaarslicht of elkaar spannende berichtjes sturen, mogelijkheden genoeg! Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? De volgende tips helpen je alvast op weg!

1. Zorg dat je goed in je vel zit!

De eerste stap naar een spannender seksleven ligt bij jezelf. Om te kunnen genieten van seks is het belangrijk dat je goed in je vel zit. Merk je dat je in een dipje zit? Besteed dan wat extra aandacht aan je lichaam en geest. Ga een dagje naar de sauna of spa en laat je lekker verwennen. Ook een manicure, een bezoekje aan de schoonheidsspecialist of een flinke work-out kan wonderen doen.

2. Voel je sexy en laat dit ook zien

Als je (weer) goed in je vel zit is het tijd om dit ook aan je partner te laten zien. Trek een sexy outfit uit de kast en draag er iets heel spannends onder! Een mooi lingerie setje werkt altijd en als jij je er goed in voelt zul je dat ook uitstralen.

3. Maak tijd voor elkaar

Als jullie het allebei druk hebben, is de kans groot dat jullie minder tijd hebben of maken voor avonturen in de slaapkamer. Realiseer je dat een spannend seksleven wat tijd kost. Dit hoeft heus geen uren te duren, maar probeer de tijd wel even te vergeten. Vrijen onder tijdsdruk zorgt ook voor spanning, maar dit is waarschijnlijk niet de spanning waar je naar op zoek bent…

4. Introduceer een speeltje

Herhaling zorgt voor sleur in jullie seksleven. Hoog tijd dus voor de nodige veranderingen. Een seksspeeltje kan in dit geval een goede zet zijn! Probeer eens een cockring, verwen haar met een vibrator of bind elkaar vast met een mooie bondageset van bdsmstore.nl.

Spanning opbouwen

Je kunt de spanning tijdens de seks ook opbouwen, verleid elkaar, ga de ander bevredigen en ga dan langzaam omhoog en laat je lichaamsdelen in elkaar glijden. Blijf elkaar zoenen en op die manier krijg je nog meer zin. Voel je ook dat dit je een fijn gevoel geeft? Dan is het goed om hier mee verder te gaan en laat jezelf maar eens gaan. Zorg dat de spanning niet te houden is en schreeuw het uit van genot, dat doet jullie goed.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.