Buurvrouw heeft last van herrie

Luide Seks, geklaagd door buren over herrie

Door:
-
Op:
-

Herrie

Volgens de verhuurder is er ‘aanhoudend’ geklaagd door de directe buren dat ze last van herrie hebben, maar ook door andere omwonenden. Alenka trok net voor de zomer dit jaar in het huis in een dorpje in Beieren. De moeder van twee kinderen van zeven en negen jaar oud betaalde 750 euro voor de flinke woning.

‘Het kan best zijn dat ik soms iets teveel herrie maakte’, erkent ze tegenover Bild. Maar dat een paar huizen verderop ook geklaagd zou zijn, vindt ze ongeloofwaardig. ‘Ik heb hele normale seks met mijn vriend’, zegt ze.

Buurvrouw Rosa lag echter nachten achtereen wakker van het gegil en gekreun naast haar. ‘Ongestoord slapen was er niet meer bij’.

Alenka gaat een rechtszaak aanspannen tegen de verhuurder, maar is al wel zelf verhuisd. De buren bemoeiden zich volgens haar teveel met haar levensstijl. Het nieuwe appartement heeft veel dikkere muren, zo laat ze Bild weten…..

2 Reacties

  1. Vriendin van Alenka . schreef:

    Ik geloof er niks van , de huisbaas wilde nog meer huishuur zeker en alle 2 dagen gratis neuken , de vrouw zal gezegd hebben " rijke smeerlap niks van dat is de reden waarom ik nu op straat sta vuile smerige jood .

  2. Nieuwsgierige . schreef:

    Teveel lawaai met seks de reden was het van puur genot het deed deugd zeker , of kreeg ze een dikke negerfluit in haar kut en dan brutaal bij het neuken , dat ze dan jankte en lawaai maakte kan ik el geloven .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.