man doet huishouden

Huishouden doen inruil voor seks

Door:
-
Op:
-

Steeds vaker hoor je vrouwen zeggen, mijn man doet niet zoveel in het huishouden. Daar kan nu wat aan gedaan worden want uit onderzoek blijkt dat mannen het wel doen als je hen wat leuks aanbiedt, zoals seks. Als je aangeeft wat zij moeten doen en je zegt daarbij in ruil daarvoor krijg je eens een lekkere verwen beurt, dan moet je maar eens opletten, dan staan ze meteen voor je klaar.

Iedere dag seks en helpen in het huishouden

Er is in de zomer een onderzoek gedaan en daaruit blijkt dat in totaal driekwart van de mensen die dagelijks seks hebben ook helpen in het huishouden. De mannen die aangeven dat ze niet zoveel doen in het huishouden hebben ook minder seks. Dit zorgt er voor dat er een conclusie getrokken worden dat wanneer mensen meehelpen in het huishouden vrouwen ook meer tijd vrij kunnen maken voor hen.

Vrouwen maken tijd voor mannen

Veel vrouwen doen bijna alles in het huishouden, dit kost tijd. Maar wanneer de mannen helpen kunnen zij ook wat tijd besparen en deze tijd kunnen ze aan elkaar besteden. Daarom is het goed om de huishoudelijke taken te verdelen zodat je hier samen aan kunt werken, je hebt niet alleen meer tijd voor elkaar, je bent aan het einde van de dag ook niet meer zo moe. Het kost vrouwen ook veel energie waar de mannen niet altijd bij stilstaan, maar nu kan dat met seks worden opgelost, dus probeer het eens uit en deel je ervaringen met anderen en wie weet is het een goede deal.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.