Topco Sales brengt nieuwe flogger uit

Topco Sales brengt Japanese Silk Love Rope lijn uit

Door:
-
Op:
-

Topco sales

Topco Sales brengt Japanse Silk Love Rope lijn uit. Onder de nieuwe producten is de JSL Plaited Flogger. Dit is een zweep, beschikbaar in drie kleuren – rood, zwart en paars – met twee grip opties: een comfortabele gewikkelde handgreep en een wartelring voor manoeuvreerbaarheid

De JSL Rope Concubine set is verkrijgbaar in zwart, rood en paars: de typische kleuren van de lijn. De set bevat ook een zacht mini zweepje, een blinddoek en een mondknevel. Het zweepje is een miniatuurversie van de SLR Plaited Flogger, de blinddoek en de mondknevel zijn uniek voor deze set.

“Onze Japanese Silk Love Rope is altijd een populair product geweest,” zei Miranda Lancaster, projectmanager productontwikkeling van Topco Sales. “En als al deze producten bij elkaar getoond worden, trekken ze ongelooflijk veel mensen aan.”

Om de collectie compleet te maken is er ook nog de JSL Rope Hog Tie, in zwart, rood en paars. Dit is een volledig verstelbaar middel om polsen en enkels achter de rug aan elkaar vast te binden.

 

 

Geen reacties

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.