Tien minuten seks

Tien minuten seks is genoeg voor de vrouw

-
Op:
-

Mannen moeten helpen in het huishouden, kunnen koken en de luiers van de kinderen kunnen (en willen…) verschonen. Maar toch moet hij nog steeds een beetje macho zijn en de typische ‘mannenklussen’ doen zoals het vuilnis buiten zetten en dingen repareren.

Om perfect te zijn moet de man ook nog een goed salaris hebben, kunnen dansen en intelligent zijn. Maar de vrouw vindt het met name erg belangrijk dat haar man grappig en trouw is. Dat blijkt uit een onderzoek van het Belgische Nieuwsblad.

Geen snor
Vrouwen hebben het liefst een grote, brede man, die niet kaal is en geen snor en baard heeft. Een kleine, tengere kale man een snor en een baard heeft meer kans om een loterij te winnen, dan een vrouw te vinden. Gelukkig kan de kapper hierbij al een stap in de goede richting zijn…

Eén kleine geruststelling: De grootte van hun partner is voor veel vrouwen belangrijk, dat geldt niet voor in de slaapkamer. ‘Size doesn’t matter’, geldt voor de meeste vrouwen.

Tien minuten seks
Omdat ook de vrouw steeds drukker wordt, hoeft de vrouw maar tien minuten seks tot een half uur te duren. Voor- en naspel is minder belangrijk en na de daad hoeft er niet uren geknuffeld en gepraat te worden. Ook de vrouw draait zich het liefst meteen om en gaat slapen.

Het hoeft ook niet elke dag. Een paar keer per week is genoeg en speeltjes en hulpmiddelen mogen ook in het nachtkastje blijven: Seks mag dus weer ‘gewoon’ zijn.

1 Reactie

  1. Misnoegd schreef:

    Sommige mannen , ik ook moeten al ejaculeren , spuiten na 4 minuten ik maar anderen die hebben een superneuker die makkelijk kan afremmen , spuiten uitstellen wel veel vrouwen smeken " genoeg neen te lang voor mij " spuit u leeg in mijn kut en ben pas thuis 8 uur zwoegen gij luie wannes dagelijks thuis doodziek , maar om te neuken niet .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.