Laat jezelf klaarkomen

Laat jezelf lekker klaarkomen

Door:
-
Op:
-

Klaarkomen is iets waar veel mensen dagelijks mee te maken hebben, het kan een manier zijn om je hoofd leeg te maken, even van de stress af te stappen en jezelf te zijn. Lekker even alle tijd voor jezelf, dat hebben we nodig, maar hoe laat jezelf klaarkomen klaar en wat kunnen speeltjes voor je gaan betekenen?

Hoe laat je jezelf klaarkomen?

Laat jij je partner altijd helpen als je klaar wilt komen of doe je het ook wel eens zelf? Als je het nog niet zelf hebt geprobeerd is het goed om daar eens even gebruik van te gaan maken. Er zijn namelijk erg veel manieren waarop dit gedaan kan worden, dit is voor mannen en vrouwen natuurlijk anders maar een paar algemene tips:

  • Zorg dat je niet gestoord kunt worden;
  • Zorg dat je een stimulatie hebt, bijvoorbeeld een verhaal of een paar mooie gedachten;
  • Neem er een speeltje bij;
  • Zorg dat je echt opgewonden bent.

Je kunt voor de spanning een beetje muziek aanzetten die je fijn vindt, je kunt dan op de maat van de muziek mee bewegen en dan kan het klaarkomen extra speciaal en lekker zijn!

Speeltjes om jezelf klaar te laten komen

Er zijn erg veel speeltjes waar je gebruik van kunt maken als je jezelf klaar wilt laten komen. Je kunt verschillende speeltjes op internet bestellen die je gaan helpen om klaar te komen, maar het is goed om daar nu eens naar te gaan kijken. Je kunt er dan achter gaan komen welke jij leuk vindt. Er staat vaak een omschrijving bij of je gaat op internet filmpjes zoeken hoe dat het in zijn werk gaat. Geniet er van en laat jezelf klaarkomen!

2 Reacties

  1. Aftrekker . schreef:

    ik heb een goede kameraaad is vrijgezel gebleven mijn vraag was Jef waarom geen vrouw in uw leven ? wel mijn broer trouwde een hete meid niet te blussen , ik zegde neen geen risico zoals gij zal me dan maar aftrekken , sommige meisjes die geen man willen wel hun kutje vigeren of een dure dildo , ik vroeg aan zo een vrouw " willen wij samen eens seksen " laat maar zo zegde ze .

Laat een reactie achter

Hieronder kun je jouw reactie achterlaten. We zullen je emailadres niet publiceren.